BEAUTY RUTINA

J.Lo otkrila sve tajne njegovane kože: Ima posebno pravilo za spavanje i rituale prije umivanja

Jennifer Lopez poznata je po svom svježem, njegovanom izgledu i blistavoj koži, a za Vogue je otkrila svoje beauty tajne. U viralnom video Jen je pokazala svoju skincare i make-up rutinu, kao i rituale koji im prethode.

Na početku je otkrila kako atmosferu priprema paljenjem svoje omiljene mirisne svijeće, koju nosi sa sobom u hotele i na putovanja, a njezin miris naziva svojim zaštitnim znakom. Njezin sljedeći korak je izgovaranje pozitivnih afirmacija: "Uvijek sam savršenog zdravlja. Moja je obitelj uvijek savršenog zdravlja. Mlada sam i bezvremena u svakoj dobi. Moj život je pun obilja, radosti i ljubavi."

U skincare rutini se, naravno, fokusirala na proizvode iz svoje kozmetičke linije, JLO Beauty.

‘Oduvijek sam imala vrlo jednostavnu rutinu njege kože - samo sredstvo za čišćenje, malo kreme, krema za sunčanje", rekla je Lopez dodajući kako nije istina daje zaljubljena u skupa sredstva za čišćenje lica te niti da se "zalijeva La Merom" kao što se neko vrijeme nagađalo.

image

Jen je oduvijek vjerna jednostavnoj skincare rutini

AFF-USA/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Stavila je kapi za oči istaknuvši kako je to "prva stvar koju svi vide", a zatim je stavila serum po cijelom licu, vratu i dekolteu.

"Dok sam bila mlada, moja mama, baka i tete, sve su imale te lude beauty tajne. Jedna od njih je bilo maslinovo ulje, koje koristim i u svojim proizvodima, ali bilo je i drugih ludih stvari poput majoneze u kosi, što nikad nisam radila", ispričala je.

Ipak, Jennifer je istaknula kako je za njezinu ljepotu ključno spavanje i svakodnevna zaštita od sunca kremom. Njezino pravilo za spavanje je - "ili manje od četiri ili više od sedam sati sna".

Rutinu je završila dnevnom hidratantno kremom, balzamom za usne te kremom za područje oko očiju, koju također nanosi i na čelo, dekolte i ruke.

Linker
19. travanj 2024 04:18