IMAGE PRESS AGENCY/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK IMAGE PRESS AGENCY/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK
BEAUTY RUTINA

Jane Fonda otkrila svoju anti-age tajnu od samo 93 centa

Jedna je od rijetkih holivudskih glumica koja je kroz godine dijelila sve svoje beauty savjete s cijelim svijetom, ali i jedna od rijetkih koja je otvoreno govorila o plastičnim operacijama kojima se podvrgnula, a sada je otkrila tajnu anti-age njege - po mini cijeni.

Jedna je od rijetkih holivudskih glumica koja je kroz godine dijelila sve svoje beauty savjete s cijelim svijetom, ali i jedna od rijetkih koja je otvoreno govorila o plastičnim operacijama kojima se podvrgnula, a sada je otkrila tajnu anti-age njege - po mini cijeni.

Jane Fonda jedna je od onih holivudskih glumica za koju nikada ne biste rekli da ima 85 godina. Od samih početaka svoje karijere, Fonda ne prestaje fascinirati cijeli svijet, čak i danas, i dalje ostaje istinska ikona ljepote. Glumica, dobitnica dva Oscara, politička aktivistica, borac za ljudska prava i velika humanitarka, jedna je od rijetkih holivudskih glumica koja je kroz godine dijelila sve svoje beauty savjete s cijelim svijetom, ali i jedna od rijetkih koja je otvoreno govorila o plastičnim operacijama kojima se podvrgnula. Poznata po ulogama u filmovima "Barbarella", "9 do 5", "I konje ubijaju, zar ne?", ali i po "Grace & Frankie", jednom od najsupješnijih Netflix serijala ikad, Jane Fonda nas je 80-ih savjetovala kako ostati fit kroz video-kazete i DVD-e "Jane Fonda‘s Workout", a danas bezrezervno odaje sve svoje beauty tajne na društvenim mrežama.

Njezine tajne? Zdrava prehrana, puno kretanja, i optimističan duh. "Nikada neću prestati vježbati", rekla je nedavno za Daily Mail. "Želim ostati neovisna što je duže moguće. Želim moći sjesti na pod i igrati se sa svojim unucima, i želim moći nositi barem dio svoje prtljage i da mi ne treba 15 minuta da izađem iz auta." Iako ne može više izvoditi vježbe kakve je radila kada je bila u dvadesetima kada je izdala "Jane Fonda‘s Workout", danas izvodi vježbe prilagođene svojim godinama. Fonda je u krevetu svake večeri već u 21:30 i spava 9 sati minimalno u sobi na temperaturi od 20 stupnjeva, i tvrdi da je najveća greška koju možemo napraviti je stalno pokušavati biti savršeni. "To je u startu izgubljena bitka, i ako stalno pkušavate biti savršeni, bit ćete nesretni", rekla je za Healthy Living.

Nedavno je za časopis Glamour odala nekoliko beauty tajni, od kojih nam je jedna zapela za oko.

Jane Fonda se kune samo u Hemp Collagen Face Mask, brenda Uncle‘s Bud. Radi se o hidratantnoj maski za lice s uljem konopljinih sjemenki, koja dubinski hrani kožu, umiruje je i smanjuje crvenilo. Bogata masnim kiselinama, konopljino ulje posebno se preporučuje za suhu kožu i onu kojoj nedostaje hidratacije. Kao pravi ljubitelj proizvoda s CBD-om, glumica je također priznala da redovito koristi losion za tijelo iste marke.

image

Hemp Collagen Face Mask, brenda Uncle‘s Bud, 93 centa

Iako proizvodi marke Uncle‘s Bud nisu dostupni u Hrvatskoj, postoji mnogo jednako učinkovitih alternativa kod nas. Primjerice, The Body Shop, Herbal Therapy Olival, pa i Balea su samo neki od proizvođača koji imaju maske i kreme za lice na bazi konopljinog ulja.

image

Maska za pročišćavanje s uljanim balzamom-CBD Soothing Oil-Balm Cleansing Mask, The Body Shop/ Konoplja mast ima regenerativnu i zaštitnu funkciju te sprječava isušivanje površinskog sloja kože, Olival

Linker
26. travanj 2024 23:54