jako cool

Jarke boje i postojani pigmenti: Harry Styles lansirao prvu kolekciju šminke

Pjevač je svoj beauty brend osnovao prošle godine te je do sada izbacio četiri kolekcije, uključujući i najnoviju koja po prvi puta sadrži make-up.

Beauty tržište u posljednjih nekoliko godina preplavljuju celebrity brendovi kozmetike koji se trude biti "drukčiji od svih ostalih". Nekima to polazi za rukom, neki samo misle da im to polazi za rukom, dok su treći svjesni da je njihov brend kratkog vijeka.

image

Harry Styles

IMAGESPACE/DDP USA/PROFIMEDIA

No, slavni glazbenik Harry Styles uspio se pobrinuti da se njegova kolekcija šminke zaista razlikuje od svih ostalih. Da planira lansirati svoju kozmetiku znalo se još krajem prošle godine, otkad je u suradnji s brendom Pleasing osmislio tri mikrokolekcije - Perfect Pearl u studenom 2021., Shroom Bloom u ožujku 2022. i Hot Holiday u lipnju 2022.

Najnovija kolekcija pod nazivom Pleasing x Marco Ribeiro lansirana je prije nekoliko dana, a na njoj je surađivao s dizajnerom Marcom Ribeirom. Ovo je također prva Stylesova make-up kolekcija ikada te sadrži paletu sjenila u prahu, tri kremasta pigmenta, višenamjenski sjajni medij i pet novih nijansi lakova za nokte.

Paleta sjenila sastoji se od prešanih puderastih pigmenata u mokro-suhim formulama koji se mogu miješati u razne kombinacije. Kremasti pigmenti dolaze u tri boje - svijetloplavoj, jarko žutoj i Barbie ružičastoj, dizajnirani da se nose sami ili pomiješani na usnama, licu i tijelu.

image

Pleasing mokri pigmenti, 382,50 kn, 51 €.

PLEASING

Gloss Medium je sjajilo koji se može koristiti kao završni sloj, miješati sa sjenilima i pigmentima ili nositi sam za "mokri" efekt. Kako Styles redovito voli nositi lak za nokte, kolekcija ne bi bila potpuna bez novih nijansi - narančaste, plave, zelene i bordo. Uz lakove se dobiju i naljepnice za nokte u geometrijskim oblicima za personalizaciju manikure.

image

Pleasing hoodica, 1050 kn, 140 €.

PLEASING

Osim kozmetičkih proizvoda, Styles i Pleasing su osmislili i dvije nove hoodice - u ružičastoj i smeđoj boji, a uskoro bi mogla osvanuti i kolekcija s dodacima za dom. Jedva čekamo!

Linker
16. travanj 2024 00:08