Simona Antonović 

 Mare Milin
SIMONA ANTONOVIĆ

Jedinstvena PRO BRIDAL make-up edukacija: Naučite sve o savršenom looku za vjenčanje

Simona Antonović nastavlja s inovativnim edukacijama i usavršavanjem za profesionalce i početnike.

Simona Antonović nastavlja s inovativnim edukacijama i usavršavanjem za profesionalce i početnike.

Nakon uspješnog početka djelovanja u proljeće 2023. Simona Antonović Makeup School nastavlja s inovativnim make-up edukacijama i usavršavanjima za profesionalce i početnike. Ove jeseni kreće jedinstvena PRO BRIDAL edukacija za vrhunsko usavršavanje u najtraženijem poslu za make-up umjetnike - šminkanju mladenki.

Simona Antonović u Hrvatskoj je gotovo sinonim za make-up artisticu. Zavidan je njezin portfolio u koji će od ove jeseni uvrstiti i PRO BRIDAL make-up edukaciju s najvišom razinom znanja o šminkanju mladenki u Hrvatskoj. Simona je iskustvo stekla u stvaranju brojnih bridal make-up lookova. U svojoj dvadesetogodišnjoj karijeri našminkala je tisuće mladenki, a danas se njezini termini za vjenčanja rezerviraju i dvije godine unaprijed. Simonini stručni savjeti za vjenčani make-up mogu se pročitati na gotovo svim relevantnim internet portalima, kao i u čuvenoj knjizi Priručnik za vjenčanja, najpoznatijeg hrvatskog cvjećara i umjetnika Saše Šekoranje.

image

Brončani look

JELENA BALIĆ
image

Sexy look

JELENA BALIĆ
image

Glamurozni look

JELENA BALIĆ

"Kako da vam make-up za vjenčanje ostane besprijekoran i postojan cijeli dan, što je sve potrebno za kreirati savršeni make-up look za svečane prilike, kako u potpunosti razumjeti klijentice i prilagoditi im se - njihovim licu i željama”, navela je Simona. Dodala je da je važna i pravilna njega lica prije šminkanja, odabir prave podloge, koji je ruž najbolji, kako postići savršeni finiš.

Najnovija edukacija u ponudi Simonine make-up škole - PRO BRIDAL jedinstvena je na tržištu i osmišljena iz njezinog dugogodišnjeg iskustva i stručnosti stečenima na najvišim razinama beauty industrije. Tijekom PRO BRIDAL make-up edukacije polaznici/e će učiti i usavršavati najpopularnije tehnike šminkanja mladenki, trikove i tajne, te saznati sve što će im pomoći biti uspješnima u najtraženijem poslu za make-up umjetnike - šminkanju mladenki i ostalih privatnih klijentica za svečane prigode.

"Stručno usavršavanje je jedno od najvažnijih ulaganja u životu make-up umjetnika jer se trendovi popularnih lookova za vjenčanja, baš kao i make-up proizvodi koje koristimo te potrebe i želje naših klijentica, stalno mijenjaju“, objašnjava Simona zašto je važno stalno ulaganje u svoje znanje. Simona poziva i početnike na PRO BRIDAL edukaciju. "U PRO BRIDAL programu radimo najpopularnije make-up lookove za mladenke - glamurozni, romantični, sexy, retro - pin-up, brončani i klasični look, kao i još niz tehnika poput naprednog konturiranja i postizanja savršenog oblika lica.“

image

Klasični look

JELENA BALIĆ
image

Moderni minimalistički look

JELENA BALIĆ

Simona je iskustvo stekla u stvaranju brojnih modnih editoriala i beauty snimanja, modnih i marketinških kampanja. Nekoliko je sezona radila na Pariz Fashion Weeku u timovima slavnih make-up umjetnika Pat McGrath i Peter Philipsa koji su kreirali make-up lookove za revije Givenchyja, Louis Vuittona, Lanvina, Galliana i Dries van Notena. Potpisala je make-up bajke na stranicama Voguea, Harper‘s Bazaara, Gloria Glama, Ellea, Cosmopolitana, InStylea, Grazie, Glamoura, Storybooka, Dive, Sense. Surađuje s etabliranim modnim i beauty fotografima, te je omiljena make-up artistica brojnih poznatih osoba. Dobitnica je čak dvije prestižne Elle Style Awards - za najbolju umjetnicu make-upa i za najbolji modni editorial, kao i MGF Awarda za najbolju regionalnu make-up umjetnicu u 2023.

image

Pin-up retro look

JELENA BALIĆ
image

Romantični look

JELENA BALIć

Polaznice i polaznici Simonine PRO BRIDAL make-up edukacije imat će jedinstvenu priliku raditi s vrhunskim make-up brendovima kao što su Jane Iredale, Estée Lauder, Bobbi Brown, Shiseido, Elizabeth Arden, Clinique, Clarins, Max Factor i Real Techniques, a za njegu kože tijekom edukacije koristit će Eucerin njegu kože i tijela. Sve polaznike očekuju dodatne pogodnosti i iznenađenja.

„Bez obzira na to planirate li raskošno slavlje ili ćete biti sami s partnerom na dalekoj egzotičnoj pješčanoj plaži, važno je odabrati make-up look s kojim ćete se prije svega osjećati dobro i lijepo, ali i biti zadovoljni kad jednog dana budete listali albume“, kaže Simona Antonović u svojoj nedavnoj kolumni o make-upu za vjenčanje za Gloriju Glam.

Više informacija i mogućnost prijave pronađite na internet stranici Simona Antonović Makeup School na ovom linku.

Linker
26. travanj 2024 09:00