salma hayek

 LISA O‘CONNOR/AFF-USA/SHUTTERSTOCK
tajna crne kose

Kakav neočekivan beauty trik: Salma Hayek otkrila svoju jednostavnu tehniku prekrivanja sijedih

Iako je glumica više puta ponosno izjavila kako je sijeda kosa "znak mudrosti", po potrebi ju ipak prekrije pomalo neobičnom tehnikom odnosno maskarom za trepavice ili sprejem koji se ispire nakon pranja.

Iako je glumica više puta ponosno izjavila kako je sijeda kosa "znak mudrosti", po potrebi ju ipak prekrije pomalo neobičnom tehnikom odnosno maskarom za trepavice ili sprejem koji se ispire nakon pranja.

Salma Hayek jedna je od onih koja rado govori o tajni svoje ljepote. Sada je odlučila s fanovima podijeli još jedan svoj beauty trik. Na Instagramu je objavila video i otkrila obožavateljima da svoje sijede vlasi često prekriva - maskarom. Meksičko-američka glumica već je nekoliko puta izjavila da obožava sijede i nazvala ih "znakom mudrosti", no izgleda da ih i sama po potrebi oboji.

"U čemu je tajna? Kako ih prekriti, a da ih ne moramo farbati? Kada sređujem kosu sama, jednostavno stavim maskaru. I sve buntovne vlasi koje strše ne samo da pocrne nego i ostanu ravne", podijelila je zvijezda filmova "Frida" i "House of Gucci" s nešto više od 28 milijuna pratitelja. Iako je kratko opisala postupak, ovaj put se ipak prepustila rukama frizera koji ipak nije koristio samo maskaru. Njezinu neuobičajenu tehniku ipak mogu primijeniti samo oni s vrlo tamnom kosom, no proizvod koji je iskoristio njezin stilist, Miguel Martin Perez, može se naći u gotovo svim prirodnim nijansama. Riječ je o spreju L‘Oréal Professionnel Hair Touch Up, koji funkcionira kao šminka za kosu i ispire se nakon pranja.

Ako ipak odlučite isprobati trik s maskarom, imajte na umu da nije idealan svakodnevnu upotrebu. Perez je dodao i nekoliko dobrih savjeta: "Ako stavljate maskaru na kosu, ne biste trebali naknadno koristiti nikakvu toplinu jer će se proizvod otopiti. I obavezno ju operite prije spavanja", rekao je stilist. Ako se pak mislite držati provjerenih opcija kao što su sprejevi za prekrivanje sijedih, donosimo vam nekoliko prijedloga.

image

L‘Oréal Professionnel Hair Touch Up (15 eura)/L’Oréal Paris Magic Retouch (8, 50 eura)/Syoss Root Retoucher (6 eura)

PRESS
image

Revolution HaircareRoot Touch Up (8, 80 eura)/REF Roots Concealer (23, 50 eura)/Milk Shake Sos Roots (16, 90 eura)

PRESS
Linker
27. travanj 2024 12:27