Latte izgled u izvedbi Hailey Bieber

 HAILEY BIEBER/INSTAGRAM
Make-up trend

Kao kava s mlijekom: Evo kako Hailey Bieber korak po korak postiže ljetni ‘latte‘ look

Vlasnica kozmetičkog brenda i model objavila je ovih dana svoju tehniku šminkanja kojim se postiže osunčan izgled i brončani sjaj cijelog lica.

Vlasnica kozmetičkog brenda i model objavila je ovih dana svoju tehniku šminkanja kojim se postiže osunčan izgled i brončani sjaj cijelog lica.

Model i vlasnica kozmetičkog brenda Rhode, Hailey Bieber, stalno osluškuje što se događa u svijetu ljepote, prepoznaje beauty trendove još dok su u začetku, neke od njih i stvara, a savjete o tome kako postići određeni look, kako se našminkati, kako manikirati, objavljuje na društvenim mrežama već godinama. Objavila je ovih dana i svoju tehniku latte šminkanja, odnosno novog trenda šminkanja kojim se postiže osunčan izgled brončanog sjaja cijelog lica, bez izlaganja suncu.

image

Hailey Bieber

HAILEY BIEBER/INSTAGRAM

U videu u kojem demonstrira šminkanje, Hailey nosi top s tri četvrt rukavima i ovratnikom i sa zaista dubokim dekolteom, nokti su joj mliječno ružičasti, a na uši je stavila velike vintage naušnice. Kako je naveo Byrdie, za postizanje trendovskog izgleda potreban je cijeli niz proizvoda, od pripreme do završnog ‘toucha‘, pa kome je važno biti u korak s trendovima u make-upu, a pritom ima vremena, novca, a i živaca, mogao bi prihvatiti Haileyene savjete za trendy ljetni izgled.

@haileybieber Latte Makeup ?☕️☕️ but let’s make it head to toe ✨ @rhode skin ♬ Beat - beaty

Hailey kožu priprema glazirajućim mlijekom iz svoje linije i većom količinom gelastog seruma Peptide Glazing Fluid koji puni i hidratizira kožu. Nakon toga stavlja korektor te konturira lica, a tek potom puder, čime se razlikuje od originalnog postupka kod kojeg se prvo stavlja puder, a potom se radi korigiranje i konturiranje.

U videu, Hailey korektorom (Vanish Airbrush Concealer brenda Hourglass) pomoću četkice za puder povlači linije od obrva i jagodica prema rubu kose te potom stapa korektor s tenom pomoću uže strane kista za puder. Na kraju miješa Hourglassov Veil Hydrating Skin Tint i svoj Peptide Glazing Fluid te nanosi smjesu na kožu širom stranom kista. Zatim nijansom iz palete Make Up For Ever HD Skin All-in-One Palette dodatno naglašava linije lica, a zatim nanosi olovku karamel smeđe boje na donju liniju trepavica. Slijedi Hourglassov puder u prahu Veil Translucent Setting Powder ispod očiju i duž čeljusne kosti kako bi smanjila sjaj kože. Sve završava highlighterom Toma Forda Shade And Illuminate Cream Contour Duo i s malo ružičastog rumenila za osunčan izgled.

image

Hourglass Veil Hydrating Skin Tint, cijena 49 dolara

HOURGLASS
image

Par korektora Toma Forda stoji 90 dolara

TOM FORD
image

Make Up Forever Artist color Pencil stoji 22 dolara

MAKE UP FOREVER

No, još nije gotovo, sada su na redu oči i usnice. Prvo ide gel kojim definira obrve, potom maskara Hourglass Unlocked Instant Extensions. Potom obrubljuje usnice olovkom Make Up For Ever Artist Color Pencil u nijansi Wherever Walnut, a potom na sredinu usana stavlja smeđu nijansu iz Fordovog dua za konturiranje. Točka na i je tretman za usnice Rhode Peptide Lip Treatment.

Linker
26. travanj 2024 21:02