Što je u neseseru

Keira Knightley odala tajnu savršenog tena ‘svih filmskih glumica‘

Privatno se glumica u šminkanju drži devize "manje je više" i ne odustaje od stila koji je prihvatila u mladosti i za koji misli da odgovara njenom licu.

Filmska glumica Keira Knightley odiše nekom urođenom elegancijom i osvaja odmjerenim stilom, pa je bilo zanimljivo zaviriti u njenu kozmetičku torbicu i vidjeti kojim proizvodima u 38. godini podupire svoju prirodnu ljepotu (iako neki tvrde da je povećala usnice i stanjila nos). Sadržaj nesesera pokazala je za Harper’s Bazaar, sjedeći u svom domu, odjevena u svjetlucavi kućni ogrtač.

U ružičastu Chanelovu torbicu, pokazalo se, stane svašta, a između ostaloga, Keira je iz nje izvadila tajnu dobrog tena „baš svake filmske glumice”, a to je, prema njoj, Krylon Dermacolor Camoflauge Crème Palette koja prekriva „sve mrlje i crvenila”, jer ima izuzetno glatku teksturu koja se lako stapa s kožom. Postoji nekoliko varijanti palete, pa se može reći da obuhvaća sve tonove kože. Krylon je poznat po pigmentiranoj i jakoj šminki koja treba biti postojana, pa je, osim među glumicama, omiljen i među mladenkama. Cijena palete je oko 37 eura.

image

Krylonova paleta Dermacolor savršeno prekriva nepravilnosti, kaže Keira

KRYLON

Privatno glumica, koja je najveću popularnost stekla u filmskom serijalu „Pirati s Kariba”, nanosi malo šminke. Drži se devize „manje je više” i ne odustaje od stila koji je prihvatila u mladosti i za koji misli da odgovara njenom licu, a to su tamnije našminkane oči i neutralni tonovi na usnicama. „Zapela sam u tome”, kaže. Za podlogu koristi Chanelov tekući puder, za malo sjaja i naglasak tu je highlighter Lise Eldridge, voli ruževe Charlotte Tilbury, a za noćni izlazak tu su olovka za oči Absolution koju razmaže po gornjim kapcima za zamućeni efekt i Anastasia Beverly Hills olovka za definiranje obrva.

image

Od Hershesonsove kreme za kosu glumica se ne odvaja, cijena oko 14 eura

HERSHESONS

Keira, čiji je najnoviji film „Bostonski davitelj” nedavno imao premijeru na Huluu, nada se da će njezine dvije kćeri – sedmogodišnja Edie i četverogodišnja Delilah – kad malo odrastu šminkanje doživljavati kao zabavan način da izraze sebe. „Za sada su u fazi u kojoj mi kradu olovke za oči. I ne znam iz kojeg razloga djeca šminkom uvijek crtaju brkove”, kroz smijeh je rekla Keira.

image

Ne čudi što se glumica požalila da joj je La Merov balzam za usnice pri kraju, cijena mu je oko 70 eura

LA MER

Njezin neseser skriva još poneko tajno oružje za ljepotu, a ono koje je nazvala „najdražim ikad” je Hershesons Almost Everything Cream, višenamjenska krema za kosu od koje se ne odvaja. Kožu kod kuće zaglađuje i osvježava rolerom za lice, a jako joj je važna i kvalitetna krema za njegu kože lica, u ovoj fazi to je Sisleyeva restorativna krema sa shea maslacem. Najboljim balzamom za usnice koji je u životu probala smatra La Merov balzam, rekla je i požalila se da joj je posudica gotovo prazna.

Linker
06. travanj 2024 05:24