Francuski šik

Komičarka oduševljena poznatom linijom prirodne kozmetike: ‘Uz nju starim unatrag‘

Glumica Annie Murphy koristi proizvode francuskog kozmetičkog brenda koji sadrže resveratrol, antioksidans čije djelovanje može produljiti životni vijek stanice.

Kanadska glumica Annie Murphy, najpoznatija po ulozi Alexis Rose u komičnom serijalu "Schitt‘s Creek" za koju je nagrađena Emmyjem, u duhu svog komičarskog poziva govori i o tome kako njeguje kožu. Dok je ranije izjavljivala da koži ugađa tako što je tijekom dana "što je više moguće gola" te da ne može zaspati ako po njoj "polako ne curka voda iz prirodnog slanog izvora tijekom punog mjeseca", sada se govoreći za New Beauty Kanađanka ipak malo uozbiljila. Otkrila je, rekla je, francusku kozmetiku Caudalíe, jedan od najprepoznatljivijih prirodnih kozmetičkih brendova u svijetu.

image

Caudalíe dnevna krema potiče prirodno stvaranje kolagena te učvršćuje konture lica i uklanja bore, 47 eura

Caudalíe

Uspješnost proizvoda ovog brenda temelji se na djelovanju prirodnih antioksidansa, posebno resveratrola iz grožđa, koji ima sposobnost produljiti životni vijek stanice. Caudalíe je patentirao resveratrol kao prirodni aktivni sastojak s učvršćujućim i anti-aging djelovanjem, kao i viniferin, molekulu poznatu po tome što izbljeđuje mrlje i vraća koži prirodan sjaj.

image

Caudalíe noćna krema Resveratrol-Lift hrani, učvršćuje i posvjetljuje lice, 47 eura

Caudalíe

Njihovim je djelovanjem 36-godišnja glumica itekako zadovoljna, pa joj se čini da je i pomlađuju. "Iako je ova kozmetika na skupoj strani, mogu reći da dugo traju i čine da se osjećam kao da sve žene Francuske nježno ljuljuškaju moje lice rukama i postižu da ono stari unatrag", rekla je. Annie je svjesna da je za uspješnost svake njege potrebna redovitost, a tome se još uči, pogotovo kad je riječ o večernjoj njezi kože. "Predano provodim noćnu rutinu njege četiri ili pet noći za redom, a onda odustanem na dan ili dva, onda se opet vratim. Takav je život... i radim na tome!", rekla je.

image

Caudalíe Premier Cru La Creme Riche bogata je hidratantna krema protiv starenja lica, 81 euro

Caudalíe

Zajedno s kolegom, komičarom Ericom Andrewom, Annie trenutno sudjeluje u BIC-ovoj kampanji za nove britvice koje se lako ispiru, a dvojac se pojavljuje zajedno pod tušem. "Eric je sjajan, a ja sam imala priliku tuširati se cijeli dan u prostoriji punoj neznanaca", objasnila je svoje razloge pristupanja kampanji.

Linker
25. travanj 2024 15:39