Getty Images
futuristički look

Charlize Theron opet ima novu frizuru koja ne pristaje svakome

Nakon što je dugo vremena bila plavuša, južnoafrička glumica početkom godine odlučila se na veliku promjenu izgleda u koji je sada unijela moderni i neobični dodatak.

Charlize Theron (43) odlučila je privući sve poglede na premijeri svog novog filma 'Zavedi me ako možeš', a u prvi plan stavila je novu frizuru.

Poznata kao plavuša, glumica se početkom godine odlučila na veliki rez pa je kosu skratila u najpopularniju frizuru godine - kratki bob, a uz to obojala je kosu u smeđu boju. Ova promjena dobro joj stoji, no sada je odlučila isprobati kako joj stoje šiške i moramo priznati da glumica zna nositi različite stilove frizura.

Kako je nastao novi look otkrio je njezin frizer Adir Abergel na Instagramu i podijelio da je riječ o umjetnim šiškama koje su dobar način za promjenu imidža bez drastičnih rezova.

"Uvijek je zadovoljstvo raditi s ovom magičnom ženom. Malo maske za kosu, zaglađeni pony rep i nove umjetne šiške i spremna je! Igrajte se s kosom, ona je najbolji modni dodatak", napisao je uz fotografiju.

Charlize je nosila kratke šiške koje su hrabar odabir - takozvane baby bangs sežu do pola čela i ne stoje svima jednako dobro. "Kao inspiracija mi je poslužila manekenka Linda Evangelista iz 1990. godina. Ona je uvijek bila hrabra kada su frizure u pitanju, a takva je i Charlize", rekao je.

NEW YORK, NEW YORK - APRIL 30: Actress Charlize Theron attends the
Getty Images

Za ravne i zaglađene šiške zaslužna je četka i suhi šampon pomoću kojeg je postigao zaglađenost i moderni izgled. Futuristički i moderan izgled svakako se postiže ravnim rezom, no valja pripaziti da nisu prezaobljene, savjetuje frizer i nadodaje kako suhi šampion vraća život šiškama. Ono što valja izbjegavati kod stiliziranja su masni proizvodi blizu korijena, kazao je.

LONDON, ENGLAND - APRIL 25: Charlize Theron attends the
Getty Images

Dok je prije plavu kosu nosila u razbarušenim i razigranim izdanjima, otkako je postala brineta glumica često nosi zaglađene punđe koje joj daju dozu seksepila i ozbiljnosti.

NEW YORK, NY - JULY 20:  Charlize Theron Visits
Getty Images for NBC

Linker
15. travanj 2024 14:38