Promo
PRVA OBLJETNICA

Cijenjeni proizvod za kosu Fusio-Dose proslavio 1.rođendan na hrvatskom tržištu

U zagrebačkom salonu Dessange Paris, na adresi Ilica 2, proteklog je tjedna proslavljena prva obljetnica predstavljanja renoviranog Kérastase Fusio-Dose rituala, koji je u vrlo kratkom vremenskom periodu osvojio srca frizera i klijentica diljem svijeta.

Jacques Dessange otvorio je svoj prvi salon 1954. godine u centru Pariza, a danas ima preko 1200 salona u preko 50 zemalja diljem svijeta. Kérastase je prepoznao vrhunsku kvalitetu znanja i vještina Dessange tima, stoga su Kérastase i Dessange internacionalni partneri koji u mnogim projektima nastupaju zajedno. Upravo radi toga, Dessange je odabran kao idealno mjesto za Fusio-Dose obljetnicu.

Događanje su otvorili Luka i Sanja Čabraja, vlasnici franšize marke Dessange za Hrvatsku, a svojom nazočnošću su ga uveličale poznate hrvatske glumice i Dessange-ove muze Ana Maras Harmander, Anja Matković, Ana Ledenko, Sementa Rajhard i Lorena Nosić. Za styling djevojka pobrinuo se poznati brend Max Mara, koji ih je odjenuo u svoju novu kolekciju, a Marija Butković je osmislila make up.

Nakon kratkog upoznavanja s proizvodom uslijedio je show u kojem su prisutni gosti mogli vidjeti na kosi glumice Ane Maras Harmander kako nastaje jedna od frizura iz nove Dessangove kolekcije. Svi prisutni imali su priliku doživjeti čari Fusio-Dose na svojoj kosi te uživati u pravoj rođendanskoj proslavi uz tortu i koktele uz divnu, njegovanu kosu.

Sementa Rajhard, Anja Matković, Ana Maras Harmander,Lorena Nosić i Ana Ledenko

Kérastase Fusio-Dose nudi 20 različitih kombinacija personalizirane dugotrajne njege koja cilja na primarnu i sekundarnu potrebu kose. Visoka koncentracija njege s jakim aktivnim sastojcima učinkovito djeluje na površini vlakna kose i trenutno je transformira. Fusio-Dose je prvi Kérastase ritual u salonu koji je rađen po mjeri i omogućava rješavanje specifičnih potreba kose. Nakon prethodno napravljene analize kose, frizer odabire po jedan između četiri koncentrata i pet boostera, koji čine savršenu kombinaciju njege po mjeri svake kose.

Ekskluzivno u Kérastase frizerskim salonima

Linker
22. rujan 2023 07:48