Getty Images for Istituto Luce
kakav look

Izvrsno izdanje! Monica Bellucci ima novu frizuru, godine su za nju zaista samo broj

Slavna glumica koja je svojom karizmom odavno osvojila svijet, osim savršene ljetne frizure uspješno je pronašla formulu za sretan život u kojoj se svatko može prepoznati.

Glumica Monica Bellucci se nedavno predala u ruke provjerenom frizeru Johnu Nolletu koji je njezin novi look objavio na svom Instagram profilu. Na svježim fotografijama može se primijetiti da je glumica svoju lob frizuru dodatno osvježila tako što ju je ošišala stepenasto.

Lob je, složit će se dame koje su mu pribjegle, vrlo poželjan zbog raznih mogućnosti transformacija. S obzirom na to da je kosa kraća, valovi u kosi će biti naglašeniji i postojaniji negoli je to slučaj s dugom kosom. K tome, žene koje kosu vole i vezati u rep, uvijek će odabrati lob kao idealnu dužinu.

Neke od poznatih dama koje razigrani, čupavi lob maestralno furaju su Alexa Chung, Dakota Johnson i Lucy Boynton koja je pokazala koliko ovakva frizura može biti svestrana. Možete ga nositi i ravnog, no uz šiške i lagane valove postići ćete neopterećen, vintage look iz 70-ih.

Njezina frizura ima veliku prednost jer se lako održava, a stiliziranje nije zahtjevno.

Ulaskom u tinejdžerske godina doživjela transformaciju kao iz bajke: iz ružnog pačeta u prekrasnog labuda.

Bio mi je šok kada sam shvatila da se sada napokon nekome sviđam. Umjesto da sama tražim prijatelje, sad su svi željeli biti u mom društvu. Bilo mi je drago što više nisam usamljena, ali mi je i pomoglo da shvatim kako je ljudima važno samo kako izgledam - prisjetila se odrastanja. Zahvaljujući majci Brunelli, koja i danas, u osmom desetljeću, stavlja crveni ruž kad ide vježbati u fitness dvoranu, od najranijih dana naučila je uređivati se. A kad se pretvorila u ljepoticu cijeli je gradić brujao o prekrasnoj Monici.

05-06-1999 MILAN
IN THE PHOTO: MONICA BELLUCCI, Image: 19258670, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, LaPresse
Profimedia, LaPresse

Monica Bellucci karijeru je započela sa svega 16 godine, i to kao model. Dugo se penjala ljestvicama u svijetu mode i ljepote, da bi ina izmaku osamdesetih počela uzimati satove glume. Prva zamjetnija uloga bila u filmu Bram Stoker's Dracula 1992. godine, kada je glumila jednu od tri Drakuline vampirske nevjeste, no sve do 2000. nije postigla svjetsku slavu. Te je godine briljirala u talijanskom filmu Malèna, kad joj je bilo već 36 godina.

"Nikada nisam bila osoba koja se diže u šest kako bi otišla vježbati u teretanu. Istina je da uživam u kolačima i tjestenini, pokojoj čaši vina i, vrlo rijetko, cigareti. Bez tih užitaka ne bih se snašla u životu. I zato je moj savjet za sreću: jedite dobro, pijte kvalitetno, uživajte u dobrom seksu i pritom se stalno smijte. Ostalo će već doći na svoje - otkrila je svoj recept za sreću.

Čitajte i:

Ima tek 15 godina, a već rastura u modnom svijetu: Kći Monice Bellucci svakim je danom sve sličnija majci

Pogledajte kako se ošišala Monica Bellucci, još je nismo vidjeli s tako kratkom kosom

Ekskluzivni intervju s Monicom Bellucci: 'Ne smijem se razboljeti jer me kćeri trebaju'

Linker
16. travanj 2024 22:02