Rita Rumora i Nika Matić
 Promo
Salon ljepote Marina

Mirna oaza u centru Zagreba koja se brine za frizure 'it' djevojaka

Jedno od mjesta gdje se svaka žena može osjećati kao kod kuće jest Salon ljepote Marina u centru Zagreba koji već četiri godine oduševljava klijentice vrhunskom uslugom, ugodnim ambijentom i kvalitetnim proizvodima za njegu kose.

Svaka žena treba barem sat dva dnevno vremena samo za sebe, a ima li išta ljepše nego otići na frizuru i pritom ne razmišljati o ičemu i potpuno se opustiti? Mislimo da se rijetke stvari mogu usporediti s trenutkom kada napravimo rez, osvježimo boju ili napravimo valove; kao da svi problemi nestanu s njim.

U Preradovićevoj 8 u Zagrebu već više od četiri godine djeluje Salon ljepote Marina, mjesto gdje se svaka žena može osjećati kao kod kuće i uz to dobiti vrhunsku uslugu. "Mala oaza mira", kako vlasnica Marina Pehar i njezine suradnice vole zvati salon, otvorena je u rujnu 2015. i prepoznatljiva je po drvenoj konstrukciji koja se provlači kroz cijeli salon i daje mu topao štih.

Promo

"Iako nam je tijekom ovih godina prostor zapravo postao i premalen, našom 'oazom mira' često i ne vlada mir, jer zaista imamo jako puno klijenata", kazala je Marina. "Usprkos količini posla, uvijek se trudimo maksimalno posvetiti svakoj klijentici, držati uslugu na nivou, uvijek ponuditi nešto novo i ići u korak s trendovima, što po meni i jest ključ uspjeha", dodala je vlasnica.

Marina kontinuirano ulaže u edukaciju svojih suradnica koje za nju imaju samo riječi hvale. "Ono što je najbolje Marine jest to što je ona stup na koji se možemo osloniti. Naravno, uvijek tu bude dobrih i loših dana, dobrih i loših strana, ali sve u svemu, ona je osoba na koju se može računati. Osim što je odličan frizer, ona je i organizator posla, i u najvećem kaosu uspije izvući najbolje od nas, podijeliti posao tako da svatko zablista u onome što mu najbolje leži", rekle su suradnice.

Promo
Nika Matić i Rita Rumora

Zbog svih tih razloga, sigurna je Marina, klijenti se u salon stalno vraćaju, a veliku ulogu igra i ugodna atmosfera te vrhunski proizvodi za njegu kose poput Kerastase linije, kojoj se nedavno pridružila "K Water", bistra tekućina koja kombinacijom glikola, njegujućih agensa i hidroliziranih proteina u dodiru s vodom čini kosu izrazito mekom, sjajnom i elastičnom. Ovaj moćan proizvod isprobale su ambasadorice salona: bivša manekenka Petra Friganović, make-up artistica Lada Mitrašinović, poznate 'it' djevojke Rita Rumora i Nika Matić te arhitektica Klaudija Zubčić.

Promo
Rita Rumora i Nika Matić

Promo
Lada Mitrašinović

Promo

Promo

Petar Santini / PETAR SANTINI

Linker
15. travanj 2024 20:58