Profimedia, Backgrid USA
HIT PROMJENA

Naomi Watts ima najpoželjniju frizuru sezone: Novi stajling za ulogu života

Bob frizura slavnoj glumici odlično pristaje, a ona ne prestaje slaviti izazov koji je pred nju postavljen.

Nitko ne voli biti rob feniranja kose pa je zato bob frizura hit sezone. Ovom je promjenom slavna glumica osvježila izgled nakon što je doznala da je dobila glavnu ulogu u prequelu svoje omiljene serije 'Igra prijestolja'. Zbog uspjeha ima širok osmijeh, preboljela je i razvod s glumcem Lievom Schreiberom s kojim je živjela punih 11 godina, a s kojim se danas zajednički brine o njihovim sinovima Alexanderu Peteu, (10) i Samuelu Kaiu (9).

Naomi Watts (50) će se uskoro iz velike obožavateljice serije pretvoriti u jednu od njenih glavnih uloga. Watts će glumiti karizmatičnu članicu visokog društva koja skriva mračnu tajnu, jer je HBO dao zeleno svjetlo pilotu nove serije 'The Long Night' koja je prequel seriji koju smo imali prilike pratiti posljednjih sedam godina. Scenaristica Jane Goldman i autor svijeta G. R. R. Martin odmah su se bacili na pisanje. Slavna se glumica nakon što je doznala da ima novu ulogu odmah se ošišala, a svježi imidž joj se itekako dopada, ako je suditi po njezinim Instagram Storiesima.

Instagram

instagram

Oskarovka Naomi Watts, svojom novom frizure mnoge je oduševila i dobila lavinu komplimenata. Za frizuru je zaslužan poznati frizer u Los Angelesu Renato Campora. On je zadužen za stajlinge mnogih poznatih dama kao što su Mila Kunis, Jennifer Garner i mnogih drugi. Naomi u pedesetoj godini izgleda sjajno, a jedva čeka raditi na ulozi kojoj se neizmjerno veseli. Sa snimanjem starta već ovoga ljeta.

instagram

Linker
25. travanj 2024 06:13