Franka Batelić
 Davor Matota
neodlučna

Nova promjena: Franka Batelić ispunjava si sve trudničke želje, no za nečim ipak žali

Domaća pjevačica je u slatkom iščekivanju, a trudnoća ju ne ometa u obavljanju poslovnih obveza. Često se odluči i promijeniti izgled pa se na Instagramu pohvalila novim lookom - jedan dan kratka, drugi dan duga kosa - teško je reći koja joj frizura joj bolje stoji.

O trudnicama i trudnoći postoji nebrojeno puno mitova i narodnih poslovica, a Franka Batelić (27) našalila se kako je trudnoća zaslužna i za rast kose. "Istina! Kosa brže raste u trudnoći", napisala je pjevačica koja se odlučila na novu promjenu imidža, za koju nije zaslužna trudnoća već njezin frizer.

Nedavno se odlučila na kratku frizuru, odnosno lob - najpopularniji rez ove godine koji uvjerljivo vlada kada su frizure u pitanju. Franka se zasitila ovog stila pa se vratila na dugu kosu i ugradila ekstenzije. Pohvalila se novim imidžom na Instagramu o podijelila video na kojem pokazuje dugu kosu skupljenu u uredni niski rep.

Pjevačica podrijetlom iz Rapca prije gotovo dva mjeseca je podijelila sretnu vijest o trudnoći. S nogometašem Vedranom Ćorlukom (33) očekuje njihovo prvo dijete, a unatoč trudnoći Franka radi punom parom. Izbacila je tako prije nekoliko dana spot za novu pjesmu "Sve dok sanjam", a u zagrebačkoj Areni je nedavno na proslavi 20 godina tvrtke Porsche Croatia odradila i koncert.

Ono što je morala propustiti bila je slavljenička revija modnog dvojca eNVy room koji su joj dizajnirali ruho u koje se presvukla iz vjenčanice i haljinu za nastup na Eurosongu, no dizajnerima je putem Instagrama čestitala na uspjehu i izrazila žaljenje što nije prisustvovala reviji.

instagram

Instagram

Linker
21. travanj 2024 21:13