facebook
Spas u zadnji čas

Poznata frizerka uskače u pomoć: Njezin video podučit će vas muškom šišanju u trenu

Nakon što smo shvatili da ćemo u karanteni morati otkrivati neke svoje nove talente i snalaziti se kako god znamo, odlučili smo riješiti za vas jedan problem. Pitali smo stučnu osobu za savjet oko muškog šišanja, a ona nam je iz svog trenutno zatvorenog salona snimila 'how to' video!

Nakon propisanih mjera Nacionalnog stožera civilne zaštite RH svima nam se preko noći život okrenuo za 180 stupnjeva. Na novi način života i karantenu smo se morali brzo priviknuti, a na listi što nam nedostaje iz života prije koronavirusa mnogi priznaju da neopisivo žude za svojim frizerima. (Veliki im pozdrav ma gdje god bili).

Muškarci su tu možda u većem problemu od žena, jer svoju frizuru moraju održavati puno češće nego žene, pa smo zamolili poznatu zagrebačku frizerku Nikolinu da nam snimi video tutorial u kojem korak po korak kako savladati muško šišanje i što nikako ne raditi jer rezultatima nimalo nećete biti zadovolji, a ni on također ;)

Poslušajte profesionalku i želimo vam puno sreće.

Možda vas inspirira i dobro nam znana metoda šišanja iz djetinjstva, koje se prisjetila glazbenica Ida Prester. Ona je, naime, svoje sinove ošišala uz pomoć lonca, odnosno, kako bi u Dalmaciji rekli - padele. Rezultat uopće nije bio loš. Čestitamo, Ida... :)

Linker
18. travanj 2024 14:26