odobrila celebrity frizerka

S crvenog tepiha u vaš dom: Pet celebrity frizura koje bez muke možete ponoviti i kod kuće

Tko kaže da ova nestabilna godina mora biti dosadna kad je vaš izgled u pitanju? Razveselite se brzom promjenom frizure u svom domu, prema predlošcima frizura kakve nose atraktivne djevojke iz celebrity svijeta.

Jen Atkin već je na godinama na glasu kao prava čudotvorka kad su frzure u pitanju pa ne čudi što njezin broj sestre klana Kardashian/Jenner u svojim mobitelima imaju na brzom biranju.

"Posudili" smo nekoliko hit frizura koje je Jen osmislila za svoje poznate klijentice, a koje uz bez problema svaka žena može ponoviti i u svojoj kupaonici.

Nostalgične devedesete a la Kim Kardashian

Ovu frizuru, koja koketira sa šezdesetim i devedesetim godinama prošlog stoljeća, Kim Kardashian u posljednje vrijeme često nosi. Najbolje izgleda kad se izvodi na poludugoj kosi, no mogu je nositi i žene s dugom kosom, kao i one koje imaju bob frizuru. Potrebne su vam samo gumica i dvije špangice za kosu. Češljem počešljajte kosu i izdvojite pramen uz lice te ga začešljajte na stranu. 1/3 kose podignite u repić visoko na tjemenu, čvrsto zavežite

gumicom te omotajte pramenom iz repića, koji ćete zatim učvrstiti ukosnicom. Pramen uz lice počešljajte i stavite iza uha te učvrstite ukosnicom. Za još bolji efekt, vrhove kose uvijte prema van.

Sirena s filmskog platna a la Rosie Huntington-Whiteley

Premda nije glumica već manekenka s ovom frizurom koju je za nju kreirala Jen Atkin, Rosie Huntington-Whiteley izgleda poput dive starog Hollywooda. Za izradu ove frizure potrebno vam je 5 tankih ukosnica, malo laka i duga kosa. Prvo kosu počešljate na stranu i odvojite pramen koji će padati uz lice, a zatim ga pričvrstite ukosnicom dok radite ostatak frizure. Kosu zatim začešljajte visoko na tjeme i gumicom zavežite u čvrsti rep. Izdvojite jedan deblji pramen iz repa, smotajte punđu i zatim je ovijte pramenom koji ste izdvojili te sve dobro pričvrstite ukosnicama. Lagano natapirajte i namjestite pramen uz lice, a kosu pošpricajte lakom.

Retro glamur a la Dua Lipa

Ovaj look izgleda vrlo profesionalno i komplicirano, no u stvarnosti ga nije tako teško kopirati, a idealan je za dane u kojima kosa nije svježe oprana. Počešljajte kosu pazeći da je razdjeljak lagano na strani te izvucite dva pramena uz lice. Pričvrstite ih kopčom dok uz pomoć gumica u boji vaše kose i špangica, napravite punđu visoko na vrhu glave. Izvucite dva pramena uz lice, kao u devedesetima i lijepo ih počešljajte. Voila!

Razdjeljak na sredini a la Kourtney Kardashian

Ako kosu često nosite u repi, ili uvijek imate razdjeljak na jednoj strani glave, isprobajte prepoznatljiv look Kourtney Kardashian koji će vam u trenu istaknuti crte lica! Kosu operite, pošpricajte sprejem za volumen i isfenirajte pazeći pritom da razdjeljak bude na sredini. Dodajte malo šampona za suho pranje, kako bi kosa dobila teksturu te je razbarušajte prstima. Celebrity trik: razdjeljak ne mora biti strogo 'po crti', prirodnije će djelovati ako je 'nesavršen'.

Bob začešljan iza ušiju a la Hailey Bieber

Većina žena kosu iza ušiju nosi kad 'nema frizuru' zbog praktičnih razloga, no Jen Atkin uspjela je taj 'mali ženski mot' pretvoriti u glamurozno remek-djelo. Za ovaj look potreban vam je češalj i gel, pjena ili neki proizvod koji će kosi dati wet look. Ovo je još jedna frizura idealna za dane u kojima jednostavno ne stignete oprati kosu. Na kosu nanesite proizvod za ukroćivanje vlasi, napravite dramatičan razdjeljak u stranu te zatim kosu dobro začešljajate iza oba uha. Frizura s crvenog tepiha je gotova!

Linker
23. travanj 2024 23:53