BRZO I UČINKOVITO

Tko bi se sjetio? Frizer otkrio nevjerojatno jednostavan trik za prikrivanje sijedih

Iritiraju li vas sijede vlasi kojih nije dovoljno za bojanje, isprobajte ovaj jednostavan i učinkovit trik u koji se kune frizer iz New Yorka.

Dok se neke sretnice sa sijedom kosom postupno upoznaju tek sredinom ili krajem 30-ih, sve se više djevojaka sa za mnoge iritantnim bijelim vlasima susreću u 20-ima.

Nekome trend, nekome katastrofa

Iako je siva boja kose apsolutni trend među mlađom populacijom, mnogi se sijedih srame i prikrivaju ih čim "izađu na površinu". Bojanje, ako je prečesto, isušuje i uništava kosu, a za prikrivanje sijedih vlasi, srećom, postoje razni učinkoviti trikovi. Izdvojili smo jedan genijalan način za prikrivanje sijedih koji morate isprobati smeta li vam sijedi korijen.

image
Osim što prikriva sijede, gel za obrve vizualno će kosu učiniti gušćom.
PEXELS

Čitajte i: Često zaboravljamo, a nužno je za zdravu i sjajnu kosu: Ovo su tri jednostavna prirodna ‘recepta‘ za piling tjemena

Učinkovito prikrivanje sivih dlačica

Želite li prikriti sijede vlasi koje su vam se pojavile na ponekim mjestima, koristite nijansirani gel za obrve! Iako za trenutno prikrivanje možete koristiti i proizvode za kosu posebno namijenjene toj svrsi, popularni frizer Matt Newman iz New Yorka za korištenje savjetuje upravo tonirani gel za obrve.

image
Frizer iz New Yorka otkrio je da gel za obrve savršeno prikriva sijede.
PEXELS

Čitajte i: Retinol vam ne odgovara jer je preagresivan? Upoznajte njegovog manje dramatičnog, ali jednako moćnog mlađeg brata

Kada mu je gel za obrve bio pretaman, Matt ga je upotrijebio kod korijena rijetke kose kako bi izgledala punije, efekt je bio nevjerojatan i tu se rodila ideja!

Koristite li gel kod korijena kose, osim što ćete vizualno kosu napraviti punijom i gušćom, učinkovito ćete prikriti sijede. Boja gela se pritom mora podudarati s ostatkom kose, kako bi efekt bio što prirodniji i "uvjerljiviji".

Linker
17. travanj 2024 20:17