Getty Images
hit rez

Transformacija bez puno muke: Dua Lipa je oduševila obožavatelje novom frizurom

Popularna pjevačica napravila je maleni odmak od svoje frizure i dobila sasvim novi imidž - uz šiške izgleda potpuno drugačije i dala nam je naslutiti da će ovakve frizure postati još veći trend nego što su bile do sad.

Uz najpopularniju frizuru godine, bob rez, pjevačica Dua Lipa se odlučila na još jednu promjenu, a to su šiške. Koliko mogu promijeniti izgled, pokazuju njezine fotografije i moramo priznati da ih baš dobro nosi.

Dua Lipa do sada je nosila takozvani blunt bob, frizuru koja je najpopularniji izbor ove godine, a nosile su je i Bella Hadid, Irina Shayk, Charlie Theron, pa i naše ljepotice poput voditeljica Tatjane Jurić i Antonije Blaće. Riječ je o kratkoj frizuri i karakterizira ju ravni i oštri rez koji ističe crte lica. Pjevačica kosovskih korijena odlučila se na duge i ravne šiške, a sudeći po komentarima, obožavatelji su oduševljeni novim lookom.

Lipa je kao i sve poznate zvijezde stigla u Pariz gdje se održava Tjedan mode. Novu frizuru pokazala je na događanju modne kuće Saint Laurent i odjenula se u njihovu mini haljinu iz nove kolekcije proljeće/ljeto 2020. Uz crnu šljokičastu haljinu, još joj je bolje pristajala jarko ružičasta boja. Crna i sjajna kosa odlično se slaže s ovakvim nijansama.

Ako ste u potrazi za novom frizurom, šiške su najbrži način za promjenu imidža, a jesen kao nova sezona je idealno vrijeme za taj korak. Dua Lipa nam je servirala dva jednostavna načina kako ih nositi s bob frizurom - uz ravnu kosu koja naglašava strogi rez i daje pomalo vamp look te uz razigrane valove koji mogu izgledati jako ženstveno.

Linker
15. travanj 2024 04:28