Lake za održavanje

Za sve dužine: ‘Zavjesa‘ šiške novi su hit trend 2021.

Ako vam treba promjena, a ne želite potrošiti puno vremena svaki dan na frizuru, ove šiške su kao stvorene za vas.

Gotovo svatko tko je ikada imao šiške s njima ima "love-hate" odnos. Dok su onaj dan kada izađete iz salona naprosto savršene, već nakon nekoliko dana, pogotovo ako operete kosu, potpuno su drukčije. Jer, realno, šiške zahtijevaju vrijeme i konstantno feniranje da bi izgledale iole kao iz salona.

No, malo tko u rano jutro ima viška pola sata za stiliziranje kose, zar ne? No, to ne znači da biste trebali odustati od šiški jer su jedan od najvećih hitova 2021. one koje se lako održavaju i izgledaju odlično čak i onda kada imate "bad hair day".

Čitajte i: Ornela Vištica ima frizuru sezone! Hit rez za kojim su svi poludjeli sada nosi i poznata glumica

Riječ je o takozvanim "zavjesa" šiškama koje je najbolje opisati kao duge šiške koje padaju s lijeva i desna te uokviruju lice baš kao što zavjese uokviruju prozore. Takve šiške su najčešće kraće na sredini,a duže prema krajevima. Mogu ih isfurati gotovo sve dužine kose, a jednako dobro stoje i tankoj i gustoj kosi.

Ovakve šiške obožavaju i mnoge poznate dame poput Dakote Johnson, Jennifer Lopez ili Zendaye. Ako više volite tradicionalne šiške, isprobajte ovakve kakve nosi Dakota. U slučaju da imate neukrotivu "grivu" poput J.Lo, ošišajte tanje šiške koje nećete morati stalno popravljati. Uvijek ih možete natapirati da sjednu iznad vaših obrva ili ih samo pustiti da padaju uz vaše lice.

Čitajte i: Ružičasta kosa ponovno je hit! Obožavaju je zvijezde, a jednako je privlačna i kad gubi na intenzitetu

Volite vintage stil? Ovakve šiške odlično se uklapaju u njega pa lako možete postići look poput Brigite Bardot koji je maestralno iznosila glumica Zendaya. Kosu natapirajte i podignite na tjeme te učvrstite ukosnicama i lakom.

Ako imate kovrčavu kosu također možete nositi "zavjesa" šiške, samo se prepustite u ruke profesionalcima koji će znati kako i koliko kose odrezati.

U lijena jutra možete ih našpricati suhim šamponom ili prahom za volumen, lagano počešljati češljem ili prstima i spremni ste!

Linker
30. studeni 2023 13:42