JLO/PLANET/PROFIMEDIA
njeguju i podižu

Kreme za njegu stražnjice novi su hit, pronašli smo pristupačnije od one koju je lansirala J.Lo

Glazbenica tvrdi da krema trenutno zateže kožu na guzi, što navodno opravdava njezinu visoku cijenu. Ipak, pronašli smo cjenovno pristupačnije proizvode koje već godinama obožavaju ljubitelji kozmetike.

Glazbenica tvrdi da krema trenutno zateže kožu na guzi, što navodno opravdava njezinu visoku cijenu. Ipak, pronašli smo cjenovno pristupačnije proizvode koje već godinama obožavaju ljubitelji kozmetike.

Vlasnica jedne od najpoznatijih guza na svijetu, glazbenica Jennifer Lopez, proširila je svoje carstvo i na svijet ljepote. J.Lo je prošle godine pokrenula kozmetički brend JLo Beauty u koji je uvrstila mnoge zanimljive proizvode, a sada je predstavila zanimljiv novitet.

Kako Jennifer pridaje mnogo pažnje svojoj pozadini, ne čudi što je upravo taj proizvod podigao najviše prašine među njezinim fanovima. Riječ je o kremi za stražnjicu naziva J.Lo Body FIRM + FLAUNT™ Targeted Booty Balm.

"Svi mi pridajemo puno njege i pažnje koži našeg lica, no ponekad zanemarimo tijelo. Bilo mi je važno kreirati skincare rutinu za tijelo kako bi adresirala njegove specifične i jedinstvene potrebe, pa smo počeli s guzom!", napisala je J. Lo na Instagramu.

Krema za guzu dio je nove linije za njegu tijela, a Jen tvrdi da krema daje gotovo trenutačno čvršći i zategnutiji osjećaj na koži. Iako je namijenjena stražnjici, možete je koristiti na cijelom tijelu.

Na formuli za ovu kremu njezin tim radio je godinu dana kako bi pronašao najbolje sastojke za učvršćivanje, kao što su ulje ružičastog papra i ekstrakt sjemenki guarane koje potiču mikrocirkulaciju, pomažu u smanjenju vidljivosti strija i zaglađuju kožu.

Iako gotovo svaki losion, maslac za tijelo ili krema mogu dobro poslužiti i za područja gdje su strije najvidljivije, kao što je stražnjica i bokovi, najčešće nemaju koncentrirane sastojke kao što to imaju kreme specijalizirane za njegu tih dijelova tijela.

Uz kremu iz proizvodnje Jennifer Lopez, koja se prodaje po cijeni od oko 500 kuna na službenoj stranici brenda, pronašli smo još nekoliko popularnih proizvoda za njegu stražnjice.

image

Sol de Janeiro Brazilian Bum Bum Body Cream, Douglas.hr, 240 ml 325 kuna.

SOL DE JANEIRO

Sol De Janeiro Brazilian Bum Bum Cream

Jedna od najpoznatijih kremi za stražnjicu je također je obogaćena ekstraktom guarane, kofeinom, Cupuaçu maslacem, Açaí bobicama i kokosovim uljem. Ova moćna kombinacija bogato njeguje i zateže kožu, a ne ostavlja mastan trag. A kako tek miriši!

image

Anese That booty tho piling, anese.eu, 252 kune.

ANESE

Anese That Booty Tho piling

I vaša stražnjica imat će koristi od pilinga, a ovaj je prepun antioksidanata, njegujućih ulja i esencijalnih masnih kiselina koji djeluju na akne, ‘poliraju‘ strije i poboljšavaju cirkulaciju, što djeluje i na celulit. Sadrži fino mljevene ljuske oraha koje su dovoljno nježne, a učinkovitu skidaju mrtve stanice kože.

image

Mio Peachy Cheeks Butt Cream, Look Fantastic, 157 kuna.

MIO

Mio Peachy Cheeks Butt Cream

Ekstrakt indijske smokve i bobica monaškog papra u ovoj kremi vraćaju suhoj koži potrebnu vlagu, dok kofein pomaže u glatkoći i učvršćivanju. Osim toga, ova krema nježno uklanja mrtve stanice kože i pruža zaštitu od agresora iz okoliša. Odličan mali multitasker!

image

Aceology Cheeky Butt Mask Trio, Look Fantastic, 192 kune.

ACEOLOGY

Aceology Cheeky Butt Mask Trio

Da, postoje i sheet maske za guzu! Svaka u ovom kompletu od tri komada ima drukčiji efekt na stražnjicu - jedna daje bogatu hidrataciju, druga zateže kožu, dok treća uklanja akne i ekceme.

Linker
28. travanj 2024 07:55