Mekane šiške

Lana Jurčević oduševila promjenom frizure: ‘Naša Monica Bellucci, najljepša na estradi‘

Pratitelji su Lanino osvježeno izdanje oduševljeno uspoređivali s izgledom talijanske glumačke dive.

Pjevačica Lana Jurčević razveselila je pratitelje na društvenim mrežama objavom fotografije nove frizure koja je zaradila tisuće pohvala i lajkova, baš kao i Lanin cjelokupni imidž. Na tri fotografije snimljene uoči njezinog koncerta na ljubljanskim Stožicama, na koji je došlo oko 12.000 obožavatelja, nasmiješena Lana pokazuje svoje novo izdanje – frizuru s dugačkim šiškama koje joj mekano padaju do obrva.

image

Novi izgled Lane Jurčević oduševio je pratitelje

IG LALANA

Novi rez kose lijepo joj uokviruje lice i ističe oči, a fanovi su njezin promijenjeni izgled oduševljeno uspoređivali s izgledom talijanske glumačke dive Monice Bellucci, dok je druge podsjetila na Megan Fox. Pišu i da ju je nova frizura pomladila te da je "najljepša žena naše estrade". U jednom od odgovora na niz pohvala, Lana nije spominjala slavne glumice, nego je jednostavno napisala: "Bacam na mamu svoju sad".

image

Pjevačica je dobila pohvale za frizuru, ogrlicu, haljinu i cjelokupni izgled

IG LALANA

Lana je za nastup odjenula ljubičastu haljinu s velikom mašnom koja joj je lijepo istaknula figuru, a kao "točku na i" oko vrata je stavila atraktivnu zlatnu ogrlicu u obliku duguljaste ribe koja je privukla veliku pažnju pratitelja. Za make-up se, kako je napisala, pobrinula sama. Lanine obožavatelje uskoro čeka još pozitivnih iznenađenja, jer je pjevačica u potpisu uz fotografije, osim što se zahvalila svima na stageu i u backstageu, najavila i skori početak novog poglavlja.

Linker
24. travanj 2024 05:37