Prkosi starenju

Lice Helene Christensen i danas blista sjajem supermodela, otkrila je koji proizvod koristi

Helena je objasnila koji kozmetički proizvod bira za održavanje kože mladolikom, a jednak izbor ima i njena kolegica Shalom Harlow.

Helena Christensen bila je jedna od vladarica modnih pista i snimanja u zlatno doba supermodela krajem osamdesetih i tijekom devedesetih, a i danas, u svojoj 54. godini, ta 178 centimetara visoka Dankinja oduševljava linijom tijela i licem koje je zadržalo poseban sjaj. Ranije je već rekla da mladost i imunitet održava plivanjem u hladnoj vodi, koje, uz to, ubrzava metabolizam, podiže libido i smanjuje stres, a sada je otkrila, piše New Beauty, što stoji iza blistavila kože njenog lica koje kao da prkosi starenju.

image

Model Shalom Harlow ljubiteljica je brenda Votary

MARECHAL AURORE/ABACA/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Tajna je u proizvodima britanskog brenda za njegu kože Votary koji je osnovala makeup artistica Arabella Preston. Proizvode se u malim serijama, veganski su, namijenjeni čišćenju i njezi lica, a temelje se na biljnim uljima i drugim biljnim sastojcima. Helenin je glavni izbor ulje Intense Night Oil s retinoidima i šipkom, za koje kaže: "Svilenkasto je i lako se nanosi, odgovara svim tipovima kože. Zaglađuje područje oko očiju i daje koži istinski sjaj kakav ne možete dobiti od hidratantne kreme."

image

Votary Intense Night Oil, ulje s retnoidom za zreliju kožu, poboljšava elastičnost i smanjuje bore; 50 ml, 175 eura

VOTARY
image

Votary Daily Apple Toner s jabučnom i mliječnom kiselinom; 30 ml, 19 eura

VOTARY

Obožavateljica ovog proizvoda još je jedna manekenka koja je žarila i palila devedesetih, Shalom Harlow. Lijepa Kanađanka rođena prije 49 godina oslanja se na proizvode Votaryja kako bi održala prirodnu blistavost tena. Osim nježne retinoidne formule u ulju za noćnu njegu, Shalom upotrebljava i Daily Apple tonik istog brenda koji nježno posvjetljuje i zaglađuje kožu lica zahvaljujući tome što sadrži AHA kiseline kao što su jabučna i mliječna.

Linker
20. travanj 2024 12:19