Kim Kardashian

 ANGELA WEISS AFP
Beauty sendvič

Lice za Met Galu: Kim Kardashian predvodi listu slavnih žena koje se zaklinju u Secret Sauce

Za pojavljivanje na glamuroznom događanju kao što je Met Gala ništa se ne prepušta slučaju. Pripreme mogu trajati tjednima, a od svih metoda koje su dostupne bogatima i slavnima u prvi plan je iskočio tretman Supreme Sandwich koji oponaša aktivnosti kože.

Za pojavljivanje na glamuroznom događanju kao što je Met Gala ništa se ne prepušta slučaju. Pripreme mogu trajati tjednima, a od svih metoda koje su dostupne bogatima i slavnima u prvi plan je iskočio tretman Supreme Sandwich koji oponaša aktivnosti kože.

Za pojavljivanja na najglamuroznijim događanjima celebrityji ništa ne prepuštaju slučaju – zajedno sa svojim odredima za ljepotu osmišljavaju i dotjeruju izgled, a sve počinje kvalitetnom pripremom kože. Zato se i prije Met Gale, ili Met Balla, kako ga neki vole zvati, kod pozvanih danima, pa i tjednima unaprijed, sve vrtjelo oko tretmana lica, kemijskih pilinga, lasera, seruma, hidratacije... kako bi koža izgledala najbolje što može.

Holivudskim i inim zvijezdama dostupno je mnogo toga čime se mogu njegovati, ali kao da je ovih dana u prvi plan izbila kozmetička linija koja za sada ima samo jedan proizvod, koji se k tome ne uklapa u standardne kategorije proizvoda za njegu kože. Iza svega stoji estetičar poznatih Iván Pol (ili The Beauty Sandwich) čijem se umijeću prije velikog događaja prepustila medijska megazvijezda Kim Kardashian. Kim je prošla njegov potpuno nov tretman, nazvan Supreme Sandwich, koji uključuje nježno tretiranje radiofrekvencijom te infracrvenim i plavim svjetlom, nakon čega na kožu ide nešto Chanelovih proizvoda za njegu te Polov SS01 Secret Sauce, čija je cijena 295 dolara, navodi New Beauty.

„Ovaj recept podiže ljepotu u tri dimenzije i daje koži puniji izgled, pa i inače lijepa žena kao što je Kim izgleda nadnaravno lijepo”, pohvalio se Pol. Njegov SS01, kaže, nova je kategorija u njezi kože jer oponaša prirodne procese u koži i ima jednak omjer esencijalnih masnih kiselina, ceramida i fitosterola. Formula „tajnog umaka” je bogata, ali nije masna. SS01 miriši na jasmin i divlju ružu, nanosi se poslije seruma i prije hidratantnog proizvoda. Rezultat je mekana i podatna koža s ozbiljnom dozom sjaja.

Osim Kim Kardashian, koja, podsjetimo, ima vlastitu liniju za njegu kože, Polov beauty sendvič odabrale su glumice Salma Hayek i Ariana DeBose te manekenka Camilla Morrone. Prepustila mu se i glumica Lily Collins, prije nego što je otišla na šminkanje kod makeup artistice Fione Stiles, objavila je.

Glumica Lea Michele, koju najbolje pamtimo po seriji „Glee”, uvijek prođe tretmane crvenim svjetlom prije nanošenja make upa. „Priprema je ključna! Nakon nje koža je spremna za nanošenje šminke. Poslije apliciranja kreme za njegu, Lei na lice stavljam terapijsku masku CurrentBody Skin LED Light na deset minuta, kako bi koža postala stvarno blistava. Za još bolji učinak, nakon toga nosi CurrentBody Skin LED Eye Perfection za učvršćivanje, popunjavanje i osvjetljavanje kože oko očiju”, objasnila je makeup artistica slavnih Carolina Gonzalez. Tek nakon toga pristupa šminkanju, kako piše New Beauty.

U otvorenoj dramatičnoj ružičastoj haljini u obliku cvijeta, koju je kreirao Harris Reed po Lagerfeldovoj ideji, najslavniji plus size model Ashley Graham izgledala je doista posebno, iako je imala manjih teškoća s pokretima ruku. Za poseban glamurozni izgled trebalo je dotjerati ten do savršenstva, pa je trenutno najseksi žena svijeta, barem po izboru magazina Maxim, prvo išla na akupunkturne tretmane i gua sha, a potom i kod kozmetičarke slavnih Mzije Shiman na čišćenje, masiranje i masku.

Model Amber Valetta odana je tretmanima koje provodi Joanna Czech koja joj je za pojavljivanje na Met Gali napravila jedinstven tretman za lice laserom LYMA koji djelovanjem prodire u bazne slojeve kože. Osim toga, Joanna u tretmanima kombinira različite oblike mikrostruja, ultrazvuk, krioterapiju, infuziju kisika, serume, maske, ovisno o tome što je koži potrebno, a svaki tretman lica završava snažnom pomlađujućom LED terapijom s negativnim ionima.

Glumica Priyanka Chopra Jonas oslanja se, između ostaloga, na vježbanje, pa i na vježbanje za lice na koje odlazi u New York’s FaceGym. Vježbama za lice osigurala je poseban sjaj, prije šminkanja kod vizažistice slavnih Sarah Tanno.

Jedan od glavnih aduta glumice Olivije Wilde njezine su svijetle i prodorne oči, pa im je uz pomoć make up artistice Jo Baker pomogla da izgledaju još posebnije. Kako bi se postigao učinak „liftinga iz bočice”, Jo je upotrijebila 111Skin Eye Lift Gel NAC Y2 kojim je ublažila Olivijine podočnjake, ali to nije sve. Koristila je i masku istog brenda Rose Gold Illuminating za područje oko očiju koja sadrži sastojke što klinički dokazano posvjetljuju kožu i pomažu u pomlađivanju kože ispod očiju.

image

Olivia Wilde poslužila se "liftingom iz bočice"

ANGELA WEISS AFP
Linker
27. travanj 2024 19:06