Getty Images
Micelarna voda

Beauty proizvod bez kojeg ne može Natalie Portman proda se svakih 5 sekundi, a može se kupiti i kod nas!

Za američko izdanje magazina Harper's Bazaar 35-godišnja glumica je otkrila proizvode koje koristi za postizanje mladenačkog izgleda, a za skidanje šminke upotrebljava micelarnu vodu koju si mogu priuštiti i one koje nemaju holivudske honorare.

I ona svoje kozmetičke proizvode kupuje u ljekarni! Holivduska glumica Natalie Portman otkrila je svoje jednostavne jutarnje i večernje beauty rituale, a među proizvodima koje koristi nalaze se oni francuskih kozmetičkih kuća koje koriste žene diljem svijeta. "Moja jutarnja rutina je vrlo jednostavna: stavim kremu za sunčanje na lice, koju nanosim svaki dan, i dezodorans. I operem zube. Ako perem kosu koristim Christophe Robin šampon i regenerator s ružom. Ako imam sastanak, nanijet ću i malo šminke: korektor, maskaru i ruž za usne od Diora, u neutralnoj ili jarkocrvenoj nijansi." rekla je 35-godišnjakinja za američki Harper's Bazaar.

NEW YORK, NY - AUGUST 18:  Natalie Portman attends AOL Build Presents Natalie Portman Discussing Her New Film
Getty Images

U krevetu je, kako kaže, najkasnije do ponoći, a prije toga provede nekoliko minuta pred ogledalom. "Uvijek skidam šminku prije spavanja. Koristim micelarnu vodu Bioderma i gel za pranje lice Joëlle Ciocco, zatim nanesem par kapi ružina ulja ili hidratantnu masku koju sam kupila u francuskoj ljekarni."

bioderma.com
Micelarna vodica Bioderma Sensibio (250 ml, od 70 kn)

Micelarna vodica Bioderma omiljen je proizvod šik Francuskinja, a jedna bočica se diljem svijeta proda svakih 5 sekundi. Navodno su ju Parižanke prve počele koristiti kako bi s lica otklonile negativne efekte koje tvrda pariška voda ostavlja na njihovim licima. Micelarne čestice u vodi privlače make-up (čak i vodootporni), višak sebuma i nečistoću s kože lica i bez upotrebe teških kemikalija, pa ne čudi kako ih žene diljem svijeta za postizanje čistog tena u rekordnom roku.

larocheposay.com.hr
La Roche Posay Effaclar Ultra micelarna voda

uriage.com
Uriage micelarna voda za normalnu kožu

garnier.hr
Garnier micelarna voda za sve tipove kože

Linker
19. travanj 2024 14:46