Getty Images
Top savjeti supermodela

Cindy Crawford izgleda bolje no ikad, a sve zbog beauty rutine od samo 10 minuta

Malo tko bi rekao da je Cindy Crawford zakoračila u peto desetljeće života, a sve zbog svježeg izgleda koji godinama održava. Ona je dobar primjer kako se rezultati redovite njege kože vide tek kasnije i da predivan izgled možete postići u samo 10 minuta.

Baš kao je devedesetih žarila i palila modnim pistama, bivši supermodel Cindy Crawford jednako oduševljava i danas sa svoje 53 godine. Majka Presleya Walkera Gerbera i Kaie Gerber, koja je krenula majčinim stopama pa već sa 17 godina ima ozbiljne modne angažmane, ne vjeruje u plastične operacije već u pravilnu i redovitu njegu kože.

Cindy je svjesna da se godine na licu ne mogu sakriti, ali to ne znači da trebamo odustati od svoje kože. Prije svega, manekenka će prije uložiti u dobru kremu za lice i puder nego u skuplju maskaru jer vjeruje da je važnija kvalitetna onoga što se upija u kožu. Inače, Cindy ima vlastitu liniju anti-age kozmetike Meaningful Beauty, a uključuje nekoliko seruma, krema i čistilica.

Osim redovitog pranja lica u jutarnjim satima, Cindy dan obavezno započinje serumom, obično iz vlastite linije kozmetike, koji potiče proizvodnju kolagena. Nakon seruma nanosi kremu za područje oko očiju koja je vrlo važna u beauty rutini jer održava tanku kožu ispod očiju zategnutom, hidratizira ju i smanjuje podočnjake. Trik koji Cindy koristi kako bi osvježila okoloočno područje jest masaža ohlađenim palicama.

Nakon masaže na red dolazi hidratantna krema sa zaštitnim faktorom kako bi koža bila zaštićena od štetnog sunčevog utjecaja. Kako bi postigla no-make-up make-up look, Cindy koristi tekući puder koji kistom stopi s kožom za prirodan izgled, na sjene ispod očiju nanese korektor i sve finišira puderom u kamenu. Kako prirodno ima guste obrve, ne treba ih previše popunjavati. Nakon toga, na oči nanese malo sjenila za dimenziju, maskaru, dašak rumenila i naposljetku ruž nježno ružičasti ruž.

Što se tiče večernje njege, Cindy ne propušta dobro ukloniti šminku i nanijeti kremu s retinolom koji je najvažniji sastojak u borbi protiv bora.

Možda vam se čini da njezina rutina uključuje puno proizvoda, ali završni dojam je i više nego odličan. U videu pogledajte kako to izgleda u njezinoj izvedbi.

Linker
17. travanj 2024 22:49