Getty Images/iStockphoto
'ROOT STAMPING'

Jednostavnim beauty trikom do punijih trepavica

Make-up trendovi dođu i odu, baš kao i svi ostali. Ali isto tako se često vrate i to pod nekim novim imenima. Jedan od njih je i "root stamping", odnosno naglašavanje korijena trepavica - jednostavan trik koji se koristi već desetljećima, a sada se ponovno našao na top listama beauty blogerica.

Radi se o make-up triku zahvaljujući kojem trepavice izgledaju punije i dramatičnije. Tajna je u tome da se najviše maskare nanese na korijen trepavica zbog čega one dobivaju na volumenu. Postupak je vrlo jednostavan: najprije nanesete svoju najdražu maskaru kao i inače. Uvijek se preporučuju barem dva sloja.

English fashion mode Cara Delevingne stars in Rimmel London 'Scandaleys Reloaded Mascara' 2016 advertising campaign., Image: 303155471, License: Rights-managed, Restrictions: EDITORIAL USE ONLY, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Balawa Pics
Profimedia, Balawa Pics

Nakon toga, ponovno umočite četkicu u maskaru i naslonite je na korijen gornjih trepavica. Nemojte provući četkicu kroz trepavice - radi se o nanošenju maskare samo na korijen. I taj postupak ponovite dvaput, a nakon što završite s gornjim trepavicama, posvetite se donjima. Nikada ih nemojte zaboraviti jer samo tako možete postići da vam oči izgledaju veće.

Linker
24. travanj 2024 03:24