Profimedia, Backgrid UK
Odlično!

Jessica Alba ima genijalan trik koji će i najkraćim trepavicama dati volumen, dužinu i uvijenost

Modeli i glumice provedu sate i sate u make-up stolici pa tijekom godina prikupe prilično veliki broj trikova i savjeta od vizažista. Glumica Jessica Alba (38) jedna je od njih, no u novom intervjuu za Vogue otkrila je da je najviše make-up trikova zapravo naučila od majke, uključujući i onaj za predivne trepavice.

Osnivačica i vlasnica brenda Honest Beauty kao mala je gledala majku kako nanosi maskaru te je tijekom godinama izvježbala pokret zbog kojeg joj trepavice uvijek izgledaju voluminozno i uvijeno.

Prije nego otkrije o kojem se triku radi, Jessica je u videu pokazala svoju rutinu njege lica koja započinje masažom lica za održavanje elastičnosti i jedrine i nanošenjem proizvoda iz linije vlastitog brenda. Jessica najviše voli nositi "no make-up-make-up look", a u postizanju tog prozračnog, prirodnog looka vrlo je važna podloga koju nanosi kistom.

Jessica Alba
Teen Choice Awards, Arrivals, Los Angeles, USA - 11 Aug 2019, Image: 464537825, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Shutterstock Editorial
Profimedia, Shutterstock Editorial

Zatim slijedi rumenilo, popunjavanje obrva i nanošenje bronzera, a prije nego je trepavice "uronila" u slojeve maskare, na njih je stavila primer koji se nalazi na drugom dijelu Honest Beauty Extreme Length maskare. "Obožavam nanositi primer i umjesto da ga rukom povlačim gore-dolje po trepavicama, samo trepćem po četkici", otkrila je Jessica, rekavši da na isti način nanosi i maskaru.

"Maskara je najvažniji korak u postizanju ovog looka jer kada razgovarate s ljudima, oni gledaju u vaše oči. Dakle, mislim da na oči treba potrošiti najviše vremena ako već ne želite trošiti vrijeme na ostale dijelove lica", poručila je glumica. Osim trika s maskarom, Jessica ima još jednog u rukavu. Primer za lice obično koristimo prije pudera, no ne i Jessica koja ga stavlja nakon njega kako bi izbjegla probijanje nepotrebnog sjaja. "Primer je puno suptilniji od, primjerice, pudera u prahu i nanosim ga tamo gdje je potrebno", rekla je na kraju.

Linker
15. travanj 2024 07:23