REUTERS
Ah, ti trendovi!

Kod estetskog kirurga svi žele dio lica Meghan Markle koji uopće nije savršen

Još prije samo dva mjeseca žene su željele izgledati poput prve kćeri SAD-a, ali sve se promijenilo jednom objavom zaruka pa je izgled 'Ivanka' otišao u povijest.

Od prošle godine, kada je krenula predsjednička kampanja Donalda Trumpa, sve više žena željelo je izgledati baš poput njegove kćeri Ivanke Trump. Doktor Norman Rowe istaknuo je da mu čak 50 posto klijentica dolazi upravo zbog zahvata koji je on nazvao Ivanka: naglašene jagodice, tanak nos i velike oči postali su najpoželjniji u kratkom roku.

- Prije mi žene nisu dolazile inspirirane njezinim licem, a od ljeta 2016. godine imam barem jedan takav zahvat tjedno – izjavio je tada Rowe ni ne sluteći da će je za samo par mjeseci zamijeniti nova žena.

Britain's Prince Harry poses with Meghan Markle in the Sunken Garden of Kensington Palace, London, Britain, November 27, 2017. REUTERS/Toby Melville
REUTERS

Nakon što su princ Harry i Meghan Markle potvrdili svoje zaruke i objavili zaručničke fotografije, postalo je jasno da je američka glumica žena ovog trenutka. Osim što su svi željeli znati svaki detalj o njoj, njezinoj obitelji i prvom braku, željeli su je i kopirati. To je postalo jasno nakon što je u rekordnom roku rasprodan model kaputa kanadskog brenda Line koji je nosila na fotografiranju u vrtu Kensingtonske palače. Jednako tako su se svi pomamili i za njezinim cipelama te haljinom, žene žele kopirati njezinu frizuru, ali i – izgledati u potpunosti poput nje. Njujorški plastični kirurg Stephen T. Greenberg potvrdio je da je jedan od najpopularnijih zahvata trenutačno – nos Meghan Markle.

Meghan Markle attends the Elton John AIDS Foundation's 13th Annual An Enduring Vision Benefit in New York October 28, 2014. REUTERS/Andrew Kelly/File Photo - RTX2SGYO
REUTERS
Meghan Markle

- Pacijentice su s tim zahtjevom počele dolaziti još prije šest mjeseci. Ona ima odličan izgled nosa, ali mislim da je njegova ljepota u tome što nije savršen – otkrio je kirurg i dodao da je Ivanka zbog Meghan ostala u drugom planu.

Britain's Prince Harry (R) arrives with girlfriend actress Meghan Markle at the wheelchair tennis event during the Invictus Games in Toronto, Ontario, Canada September 25, 2017. REUTERS/Mark Blinch
REUTERS

Ovo, naravno, nije prvi put da kozmetičke trendove diktiraju kraljevski dvori (ili netko povezan s njima). Naime, nos Kate Middleton bio je jednako popularan, a nakon njezinog vjenčanja za princa Williama 2011. godine svi su željeli imati guzu poput njezine sestre Pippe Middleton.

Linker
20. travanj 2024 10:03