IMAXtree
TREND

Make-up inspiracija za 'zaljubljenu' veljaču

Zlatna ili ružičasta na očima, crni tuš u komibnaciji sa šljokičastim usnama ili pak crvena i plava u kompletu idealni su odabiri za veljaču – mjesec u kojem nas čeka Dan zaljubljenih, ali i odbrojavanje do ljepših dana.

Možda vam se čini kako tmurni dani nisu idealni za upečatljiv make-up, ali upravo je u tome čar – osobito kada su u pitanju večernji izlasci. Kako najlakše "ostaviti dojam" dočarali su nam vizažisti na modnim pistama koji su u prvi plan stavili oči pomoću tuša, sjenila u nekoj od nijansi koja nikome neće promaknuti ili pak jarkom bojom "pojačanom" ružem za oči. U novoj sezoni pravila nema pa se plava na očima kombinira s crvenom na usnama, idealnom nijansom za "zaljubljeno" Valentinovo koju možete dodatno naglasiti šljokicama.

Modne piste nepresušan su izvor inspiracije zahvaljujući kojoj ćete plavim nijansama odavati počast zimi na odlasku, a zlatnom s nestrpljenjem dozivati sunčano vrijeme, a ako vam treba pomoć oko postizanja stvarno upečatljive nijanse na kapcima - prisjetite se savjeta vizažista Sophije Bush o čijem se ružičastom sjenilu s crvenog tepiha danima pričalo. I zapamtite - ruž nije rezerviran samo za usne.

Paleta sjenila Catrice (39,90 kn); Šljokice Sephora (15$); Ruž za usne Bobbi Brown (295 kn); Ruž za usne Artdeco (119 kn); Paleta sjenila Dior (456 kn); Sjenilo za oči Clinique (199 kn); Tuš za oči MAC (165 kn)

Linker
16. travanj 2024 19:55