Getty Images/iStockphoto
MIRIŠLJAVA I PRIVLAČNA

Muška koža jednako kao i brada zahtijevaju posebnu njegu, a mi vam otkrivamo još jednu tajnu savršenog i seksi izgleda

Bradati muškarci nisu novost, a trend stiliziranih brade i brkova brzo je zaživio i kod nas.

Iako na prvi pogled djeluje kao jednostavan look, činjenica je kako brada, baš kao i koža ispod nje zahtijevaju posebnu njegu i pažnju. Ipak, često se frajeri nalaze u nedoumici kakav tip brade prilagoditi svojem obliku licu, ali i karakteru. Brada se može stilizirati i urediti kod kuće i u salonu, ali briga o njoj se vodi svakog dana. Jedan od detalja koji uvelike čini razliku jest kvalitetna njega lice koja će omogućiti koži da uvijek djeluje svježe, elegantno i mladoliko.

Cropped shot of a handsome young man checking out his skin in the bathroom mirror
Getty Images

Stoga je brend L'Occitane dodatno poboljšao svoju kolekciju Cade namijenjenu upravo muškarcima s bradom. U Cade kolekciji dominira prirodno eterično ulje divlje šmrike, dobiveno iz malenog robusnog drveta koje je specifično po svojoj otpornosti i oštrom bodljikavom lišću, a ujedno i po nevjerojatno umirujućim svojstvima koje daje njegovo ulje.

Navedeno eterično ulje divlje šmrike, L'Occitane je spojio s eteričnim uljem ružmarina u patentiranom kompleksu punom antioksidativnih svojstava, koji obnavlja kožu i pomaže smanjiti proizvodnju sebuma. Kako bi koža bila zdrava, meka i podatna, predlažemo korištenje osnovnih proizvoda. Bez obzira na tip kože, Piling za svakodnevno čišćenje lica neka vam bude osnova rituala. Ako imate suhu kožu, nahranite je pomoću bogate Revitalizirajuće kreme za lice, a ako imate masnu kožu, Fluid za hidrataciju s mat učinkom će uvelike pomoći. Šećer na kraju za sve tipove kože jest Pročišćavajuća maska za lice s drvenim ugljenom koja smanjuje iritacije i čisti pore.

Thoughtful young man sitting near window and looking away. Handsome pensive guy lost in deep thoughts while looking outside the window. Closeup face of man with beard and casual cloth contemplating, copy space.
Getty Images/iStockphoto

Za ljubitelje trodnevnih brada koji moraju brijati veće površine lica, bitno je imati proizvod koji će osigurati bezbrižno brijanje. Stoga uvijek koristite kremu ili gel, a moguće iritacije izbjegnite pomoću njegujućeg balzama koji se nanosi nakon brijanja. On će umiriti kožu i pružati joj dovoljno hidratacije kako ne bi bila crvena i zategnuta.

Ako ipak preferirate old school brade koje prekrivaju većinu lica, nikako nemojte zaboraviti na korištenje Ulja za bradu. Ne samo da će ulje pomoći da koža ostane njegovana i nahranjena, već će pružati dlačicama sjaj i mekoću.

Za sam kraj, uskladite miris od glave do pete, doslovno! Uz kvalitetan gel za tuširanje i kosu te dezodorans bez aluminijevih soli, odaberite miris koji će najbolje iskazati vaš stil i osobnost i spremni ste za dugo toplo ljeto, a čitavu kolekciju pronađite ovdje.

Linker
18. travanj 2024 04:48