Prijeti li joj tužba?

Nova kolekcija kozmetike Kylie Jenner još nije ni stigla u prodaju, a influencericu već optužuju za krađu dizajna

Ususret Valentinovu stiže limitirano izdanje mnogima omiljenog brenda šminke, Kylie Cosmetics. Iako su mnogi fanovi najmlađe sestre klana Kardashian oduševljeni vizualnim identitetom, drugi je optužuju da ideja nije njezina.

Jedna od najpoznatijih influencerica i poduzetnica Kylie Jenner na svom je Instagram profilu najavila izlazak nove kolekcije kozmetike u znaku Valentinova. Riječ je o limitiranom izdanju make upa, a kolekcija sadrži sve ono što je potrebno za večernji look povodom dana ljubavi.

Između ostalog, u kolekciji se nalazi paleta sjenila u 12 nijansi, a poznati set mat ruževa dobit će još dvije ružičaste nijanse.

Obožavatelje ove kozmetike oduševit će i novi set sjajila za usne, highlighteri i umjetne trepavice.

Čitajte i: Kylie Jenner pokrenula lavinu negative zbog jednog jedinog proizvoda: ‘Očito želi zaraditi na pandemiji‘

Najnovija kolekcija Kylie Cosmetics iznimno je vizualno privlačna, posebice radi šarmantnih pakiranja koja podsjećaju na bombonijere i ostale slatkiše, a sve krase oblici srca, no čini se kako je i prije službenog izlaska na tržište došlo do problema. Naime, vizažist Trixie Mattel optužio je Jenner za krađu dizajna, a to su prvo primijetili fanovi koji, nakon čega je Trixie na vlastitoj objavi na Instagramu zaprijetio "Kylie, zovem policiju".

Sličnost između nove kolekcije Kylie Cosmetics i one Trixiea Mattlea doista je nevjerojatna, posebice zbog oblika ambalaže i loga koji je gotovo isti, a u raspravama na Twitteru mnogi Trixievi pratitelji pozivaju javnost da ne nasjedaju na dobru reklamu Kylie Jenner i ne kupuju njezinu novu kolekciju.

Linker
23. travanj 2024 01:53