beauty trikovi

Selena Gomez na TikToku otkrila koje pristupačne proizvode za njegu lica koristi. Većina je dostupna u Hrvatskoj

Američka pop up zvijezda savjete o ljepoti podijelila je na Tik Toku.

Selena Gomez nastavlja prikazivati ​​svoj život na TikToku. U videu koji je objavila tijekom vikenda, američka glumica podijelila je sa 41 milijunom pratitelja tajne svog dobrog izgleda.

"Sve ove proizvode koristila sam cijeli tjedan", napisala je uz video u kojem je navela pet super pristupačnih proizvoda koje obožava koristiti, a neki od njih koštaju 70-ak kuna. Većinu njih može se naći i na hrvatskom tržištu.

Prvo je Gomez nanijela tanak sloj Urban Hydration Gel maske za lice na lice. Formulirana s aloe verom, ricinusovim uljem i glicerinom, lagana maska ​​uklanja masnoću i nečistoće te čini kožu hidratiziranom i podatnom. Osim toga, pomaže u smanjenju akni te izblijeđuje tamne mrlje. Nakon što se maska primila na lice, obrisala ju je ružičastom krpicom.

image

Aloe Gel
70.00 kn

URBAN HYDRATUM

Neutrogenin Hydro Boost gel također je odličan izbor za njegu kožu. Slično maski od aloe vere, sredstvo za čišćenje uklanja šminku i prljavštinu s kože. Ima hijaluronsku kiselinu koja hidratizira i vašu kožu, a nije gruba pa vam neće začepiti pore.

image

Neutrogena gel, 78.00 kn

HYDRO BOOST

Sljedeći na popisu je Pureté Thermale tonik iz Vichyja. Jedan od njegovih glavnih sastojaka je voda, a sadrži i 15 minerala koji štite vašu kožu od iritirajućih čimbenika okoliša, prljavštine i bakterija. Ovaj tonik kožu čini svježom, mekom i hidratiziranom pa ona nije suha i beživotna.

image

Vichy Purete thermale svježi gel za čišćenje osjetljive kože lica 200 ml, 126.16 kn

VICHY

Nakon što je lice temeljito oprano, Gomez je ispod očiju nanijela kremu protiv starenja. Caudalie Resveratrol-Lift krema za područje oko očiju smanjuje pojavu bora i podočnjaka zahvaljujući peptidima, hijaluronskoj kiselini i veganskom kolagenu. Dolazi u recikliranom pakiranju i može se koristiti ujutro i prije spavanja.

image

Resveratrol-Lift gel krema za područje oko očiju s učvršćujućim učinkom, 301,40kn

FOTOGRAFIJE: CAUDALIE
Linker
15. travanj 2024 22:47