DUGOROČAN EFEKT

Šminka i more ne idu zajedno, no pomoću ove metode zadržite "wow" efekt trepavica i na plaži!

Ponekad se čini da na izgledu radimo od ljeta do ljeta – kako bi što bolje izgledali na plaži. Osim figurom, želimo punom pojavom zasjati. Dok ostatak godine šminkom prikrivamo ono što kod sebe smatramo nedostatkom, na plaži to nije moguće s obzirom na to da šminka i voda nisu najbolji prijatelji. No, i za to psotoji rješenje.

Iako ljepota dolazi iznutra, samopouzdanje se gradi i na temelju zadovoljstva vanjskim izgledom.

Koliko samo trepavice mogu učiniti za lice, vjerojatno je svjesna svaka žena koja je barem jednom stavila samo maskaru. Iako postoje brojne vodootporne verzije, na moru je ipak ljepše i ugodnije biti bez maskare. Jedna od opcija prikladnog "make-up-a" za plažu je lash lift tretman podizanja, uvijanja i bojanja trepavica!

image
Jedna od opcija prikladnog „make-up-a” za plažu je lash lift.
PEXELS

Za razliku od umjetnih trepavica koje će, pogotovo bez ostatka šminke, biti vidljivo neprirodne, lash lift metoda trepavicama daje u potpunosti prirodan izgled, idealan za plažu.

Dugoročno uvijanje trepavica

Riječ je o sve popularnijem dugoročnom kemijskom uvijanju i bojanju trepavica koje njeguje i pruža zaštitu trepavicama, istovremeno ostavljajući „wow” efekt.

Čitajte i: Ususret toplinskom valu donosimo nekoliko trikova kako ‘očuvati‘ šminku na licu unatoč znojenju

Četiri faze prethode savršenom izgledu vaših trepavica. Prva faza je fiksiranje prilikom čega se silikon postavlja na kapak, a aktivator se aplicira te nakon što odstoji nekoliko minuta, postavlja se štapićem. Potom slijedi bojanje trepavica, skidanje silikonskog jastučića i njega keratinom.

Savršeno rješenje za umorne trepavice

Svega sat vremena potrebno je za efekt uvijenih, vizualno dužih i tamnih trepavica koji traje od 4 do 8 tjedana. 24 sata potrebno je izbjegavati namakanje trepavica, dolazak u saunu ili u salone za tretmane trepavica, a ovaj je tretman savršeno rješenje za „umorne” i spuštene trepavice.

image
Ovaj je tretman savršeno rješenje za „umorne” i spuštene trepavice.
PIXABAY

Čitajte i: Žene obožavaju ovaj sjajan trik za brz i jednostavan ljetni look, a sve što vam treba jest uvijač za trepavice!

Nakon tretmana u trepavicama možete samo uživati, s obzirom na to da ova metoda ne zahtijeva održavanje kod kuće, a trepavice se održavaju u salonu svakih četiri do osam tjedana.

Maskara vam na moru definitivno ne treba!

Linker
24. travanj 2024 14:40