SVE ŠTO VAM TREBA

Vichy u znak podrške svakoj ženi u menopauzi razvio novu Neovadiol inovativnu njegu!

Vichy je na Svjetski Dan menopauze organizirao stručni panel #MENOTALKS i pod istim imenom predstavio novu platformu i kampanju kojom želi, osim predstavljanja ekspertize u obliku renovirane Neovadiol njege, pružiti i stručnu podršku ženama u menopauzi.

S ranim znacima menopauze koji se najprije primijete na koži, godišnje se suoči oko 25 milijuna žena, a istraživanja pokazuju da će do kraja 2025. godine oko 1.2 milijarde njih biti u razdoblju nakon menopauze1. Ipak, od samog ulaska u taj period, kao i vidljivih znakova starenja, čak polovini žena mnogo teže pada ideja otvorenog razgovora na temu menopauze, i svega što ona sa sobom nosi.

Povodom Svjetskog dana menopauze, ali i svakog dana u godini, Vichy potiče žene da svoje godine nose ponosno, da o svojim problemima razgovaraju otvoreno i da se u ljekarnama, gdje dolaze po savjete i ciljane proizvode za njegu, osjećaju sigurno.

S ciljem predstavljanja inovacije u liniji Neovadiol proizvoda, ali i ohrabrivanja žena da o ovoj temi glasno govore, kao i podizanja svijesti o značaju podrške stručnjaka, brand Vichy kreirao je posebnu platformu i kampanju pod nazivom MenoTalks čime ističe koliko je važno da se svaka od žena osjeća ugodno i samopouzdano u svojoj koži.

image
Vichy tim - Stela Bonifačić, Nika Tomić, Petra Mlakar Zorko i Tanja Vucković.
Press

Ulazak u menopauzu ne znači da se mora "stisnuti pauza“, naprotiv, to je vrijeme za prigrliti život dinamičnog duha.

Menopauza označava novu fazu u životu žene, u kojoj dolazi do nove percepcije njezina tijela i ženstvenosti. To je početak novog života u godinama kada žene i dalje pršte od energije.

image
Prim. dr. sc. Ivan Bolanča i prof. dr. sc. Marina Šprem Goldštajn
PRESS

Danas imamo ne samo znanje, već i mogućnosti djelovati preventivno, stoga se žene aktivnije potiče na preglede i poduzimanje preventivnih mjera. Postoji cijeli niz stručnjaka, prvenstveno su to ginekolozi, ali i liječnici obiteljske medicine, dermatolozi, endokrinolozi i psihijatri, koji se mogu uključiti savjetima.

Čitajte i: Vichy ima novu aplikaciju za precizno utvrđivanje stanja kože, a sve što trebate napraviti je okinuti jedan selfie

Dermatolozi, ginekolozi i nutricionisti pripremili su savjete kako bi žene nastavile biti samopouzdane, ponosne i ženstvene u menopauzi. Kako bi promjene koje dolaze ne samo prihvatile, nego možda čak i uživale u njima. Kako bi bile još jače, još zdravije i još ljepše.

image
Tončica Čeljuska i Zvončica Vucković.
Press

Na Svjetski dan menopauze je poznata novinarka i voditeljica Tončica Čeljuska na panelu u prekrasnom ambijentu zagrebačkog hotela Esplanade ugostila vrhunske stručnjake koji su dali svoj doprinos #MENOTALKS platformi i panelu: prof. dr. sc. Marinu Šprem Goldštajn, dr. med., spec. ginekologije i porodništva, predsjednicu Hrvatskoga društva za menopauzu, prof. dr. sc. Dariju Vranešić Bender, kliničku nutricionistkinju, dermatologinju prof. dr. sc. Mariju Kaštelan dr. med, prim. dr. sc. Ivana Bolanču, dr. med., spec. ginekologije i porodništva i Tanju Vučković, edukatora za Vichy.

image
Panel je održan u hotelu Esplanade.
PRESS

MenoTalks panel Tončice Čeljuske s renomiranim stručnjacima, održanog u hotelu Esplanade možete pogledati ovdje.

Kada pričamo o promjenama u menopauzi, vanjskom je svijetu možda najvidljivija promjena ona na koži, koja ubrzano stari.

Nedostatak estrogena dovodi do smanjene sposobnosti zadržavanja vode te ovješenosti i osjetljivosti. Koža postaje suha, potkožno masno tkivo se spušta prema donjem dijelu čeljusti, a mišići lica opuštaju se. Usporava se sinteza kolagena, elastina i hijaluronske kiseline. A posljedice su vidljive: koža je suha, tanja, gubi tonus i čvrstoću, a bore postaju izraženije, dok se povećava prisutnost staračkih pjega.

NEOVADIOL inovativna njega

Vichy nakon dva desetljeća proučavanja promjena na koži zajedno s ginekolozima i dermatolozima predstavlja novitet - NOVU NEOVADIOL NJEGU KOŽE U PERIMENOPAUZI I POSTMENOPAUZI s novim proizvodima:

NEOVADIOL DNEVNA NJEGA ZA GUSTOĆU I PUNOĆU KOŽE U PERIMENOPAUZI: Lagana krema koja pomaže nadomjestiti utjecaj perimenopauze na kožu i poboljšati njezin izgled. Koža je gušća i glađa, konture lica su preoblikovane, a čvrstoća i elastičnost poboljšane. Dolazi u dvije varijante: Za normalnu do mješovitu te suhu kožu.

NEOVADIOL NOĆNA NJEGA ZA GUSTOĆU I OBNOVU KOŽE U PERIMENOPAUZI: Lagana osvježavajuća noćna njega koja trenutno osvježava kožu te djeluje protiv gubitka gustoće i za oblikovanje kontura lica.

NEOVADIOL DNEVNA NJEGA ZA GUSTOĆU I PUNOĆU KOŽE U PERIMENOPAUZI - ZA SUHU KOŽU: Lagana krema koja pomaže nadomjestiti utjecaj perimenopauze na kožu i poboljšati njezin izgled. Koža je gušća i glađa, konture lica su preoblikovane, a čvrstoća i elastičnost poboljšane.

image
Vichy Neovadiol hranjiva krema.
PRESS

NEOVADIOL HRANJIVA DNEVNA NJEGA PROTIV OVJEŠENOSTI KOŽE U POSTMENOPAUZI: Hranjiva krema koja pomaže nadomjestiti utjecaj menopauze na izgled kože. Namjenjena vrlo suhoj, zreloj koži, a djeluje protiv bora, nadoknađuje gubitak lipida i učvršćuje kožu.

NEOVADIOL HRANJIVA NOĆNA NJEGA ZA ČVRSTOĆU KOŽE U POSTMENOPAUZI: Bogata, umirujuća noćna njega koja smanjuje utjecaj menopauze na kožu, nadoknađuje gubitak lipida, zaglađuje i vraća koži osjećaj ugode.

Žene svoje strasti i snove ne moraju „staviti na pauzu” samo zato što su ušle u menopauzu. Kako bi im olakšao promjenu, Vichy informacije o menopauzi čini dostupnijima, a stručnost usmjerava u razvoj linije Neovadiol - ekspertne linije za njegu kože u svakoj fazi menopauze.

Otkrijte i MenoTalks platformu te facebook grupu Nema Pauze u Menopauzi u kojoj žene mogu razmijeniti iskustva menopauze s drugim ženama i inspirirati se, budući da je menopauza razdoblje kroz koje žena može proći sretno, baštineći sve blagodati životnog iskustva i zrelosti.

Neovadiol, preporučena informativna cijena: 262,50 kn

Dostupno u ljekarnama početkom studenog 2021.


1 Hill K. the demography of menopaus

Linker
13. studeni 2023 23:06