Promo
Inovativna formula

Za postojan make-up preduvjet je lijepa koža: Novitet iz Nivee čini je svilenkasto mekom i glatkom

Temeljito odstranjivanje šminke nikada nije bilo lakše uz NIVEA MicellAIR EXPERT liniju proizvodu, posebno osmišljenu za nježno uklanjanje teške vodootporne šminke.

Šminka igra veliku ulogu u životu svake žene. Ona je nezaobilazan dio naše svakodnevice, pruža nam samopouzdanje i pomaže da se osjećamo bolje. Postojan i lijep make-up nije lako postići, ali jedno je sigurno - njegov osnovni preduvjet je glatka i zdrava koža.

Svima nam nedostaju druženja i izlasci s prijateljima, a NIVEA zna da savršeni provod započinje savršenim make-upom koji je rezultat savršeno pripremljene kože. Upravo zato NIVEA vam za prvi korak u danu preporuča novi MicellAIR EXPERT PRE MAKE-UP gel-piling za čišćenje lica koji će pripremiti vašu kožu za šminku.

MicellAIR EXPERT PRE MAKE-UP gel-piling, 56,90 kuna

Njegova inovativna formula čini vašu kožu svilenkasto mekom i glatkom te istovremeno oslobađa od sebuma i ostalih nečistoća koje se nakupljaju tijekom noći. Zahvaljujući mliječnoj kiselini i piling česticama prirodnog porijekla mrtve stanice kože će biti uklonjene, a vaše pore dubinski očišćene.

Drugi korak

Drugi važan korak u dnevnoj rutini je redovito i temeljito odstranjivanje šminke kako bi vaša koža tijekom noći mogla slobodno disati i obnoviti se. Tu je zato NIVEA MicellAIR EXPERT linija proizvoda, posebno osmišljena za nježno i istovremeno učinkovito uklanjanje teške dugotrajne, vodootporne šminke.

NIVEA MicellAIR® Expert micelarna voda, 51,90 kuna

NIVEA MicellAIR® Expert micelarnu vodu za vodootpornu šminku. Revolucionarna formula idealna je za obožavateljice šminke kojima je stalo do lijepe kože. Bez trljanja, bez potrebe za dodatnim ispiranjem lica i bez tragova šminke.

Rješenje u žurbi

Za sve vas u žurbi, tu su i NIVEA MicellAIR® Expert micelarni rupčići za čišćenje lica koji uklanjaju vodootpornu šminku i jednakom snagom čiste lice kao i prethodna dva proizvoda.

NIVEA MicellAIR® Expert micelarni rupčići, 27,90 kuna

Njihova blaga formula s ekstraktom crnoj čaja njeguje osjetljivo područje oko očiju.

Imate osjetljivu kožu? Onda je za vas NIVEA MicellAIR® Expert odstranjivač šminke koji nježno, ali učinkovito uklanja vodootpornu šminku za oči i maskaru bez iritiranja.

NIVEA MicellAIR® Expert odstranjivač šminke, 38,90 kuna

Čitajte i:

Vedrim bojama osvježite tmurnu jesen: Nova kolekcija brenda Urban Decay puna je pozitivnih vibracija

Slavne dame iz 'Prijatelja' inspiracija su za novu kolekciju popularnog make-up brenda

Svi žele 'staklenu put': Futuristički proizvodi poput prozirnog pudera nova su realnost

Linker
19. travanj 2024 08:13