Power of Grace

Za žene koje žele dodir visoke mode svakoga dana! Elie Saab izbacio kolekciju šminke sa slavnim kozmetičkim brendom

Kolekcija kojoj već tepaju da je ‘haute couture nude kolekcija‘ svaku će ženu učiniti zvijezdom, a pomno osmišljene nijanse pogodne su za ukrašavanje od jutra do večeri.

Francuski modni dizajner Elie Saab svojim kreacijama osvojio je najveće dive Hollywooda, njegove kreacije viđene su od crvenih tepiha do kraljevskih vjenčanja. Svojim delikatnim haute couture kreacijama pomaže ženama da se osjećaju lijepo već godinama, a to je upravo ono što su iz L'Oreala htjeli postići s ovom suradnjim.

L'Oréal Paris x Elie Saab "Power of Grace" kolekcija lansirana je 6. svibnja, a sadrži široku paletu proizvoda među kojima su paleta sjenila, maskara, četiri ruža za usne i tri sjajila za usne.

image
L'Oréal Paris x Elie Saab 'Power of Grace' kolekcija.
L‘OREAL PARIS

"Moj je cilj oduvijek bio da se žene osjećaju lijepo, a ova kolekcija omogućava mi da se ovaj niz prizvoda donesem u živote žena kako bi osjećale više samopouzdanja i elegancije u svakodnevnom životu", kazao je slavni francuski dizajner.

Na pitanje da u tri riječi opiše ovu kolekciju brzo je kazao: "Snaga, gracioznost, ženstvenost!"

Najnovija zvijezda s make-up polica već ima i novi nadimak - "haute couture nude kolekcija". A tome doprinosi i luksuzno pakiranje, blijedoružičasta i zlatna kojima je obgrljena šminka, neodoljivo podsjećaju na delikatne izvezane i rukom urešene Saabove haljine.

image
Zvijezda nove kolekcije je paleta sjenila.
L‘OREAL PARIS

I sama šminka podsjeća na Saabove dizajnerske dragulje - od ruževa u ružičastoj i crvenoj boji do zlaćanih i blistavih sjenila za oči.

Čitajte i: Proljetnu sezonu obilježile su suprotnosti: Jarki ruževi i prirodna sjenila odlično izgledaju zajedno!

Elegancija od jutra do večeri

Dizajnerica ove kolekcije šminke i make-up artistica Val Garland imala je na umu upravo neodoljive i raskošne kreacije ovog modnog maga, kada je osmišljavala nove raskošne palete za L'Oréal.

image
L'Oréal Paris x Elie Saab osmislili su četiri bogate nijanse ruževa za usne.
L‘OREAL PARIS

"Razmišljala sam kako možemo spojiti boju i jezik couturea u jezik šminke. Zamislili smo mekoću svile, predivan sjaj satena u ovu limitiranu ediciju modernih, glamuroznih nude tonova", kazala je Garland.

Glavna zvijezda kolekcije definitvno je paleta sjenila koja se sastoji od devet raskošnih i svjetlucavih nijansi - u rasponu od zelene i lila do neutralnih tonova - što je čini i ekstravagantnom i nosivom u svako doba.

image
U devet komada limitirane edicija je i maskara.
L‘OREAL PARIS

"Htjela sam dodati dašak haute couturea u svakodnevnu kozmetiku i uljepšavanje žena, tako da sam osmilisla kolekciju koja se može nositi u bilo koje doba dana, sve do dugo u noć", objasnila je Garland.

Osim raskošnih sjenila i neizostavnog crvenog ruža, ova kolekcija slavi nude, odnosno prirodan izgled. "Nude make-up nam pomaže da zablistamo bez mnogo truda. S njom smo najbolja verzija sebe. Power of Grace želi istaknuti ideju vlastite vrijednosti. Mi to zalsužujemo, ja to zaslužujem. To je snaga gracioznosti", zaključila je dizajnerica.

Linker
19. travanj 2024 13:58