Nadahnuto sinovima

Linija kozmetike mame iz ‘Moderne obitelji‘: ‘Jeste li pomirisali tinejdžere? Ovo je za njih‘

Popularna glumica želi njegu dječacima učiniti jednostavnom i privlačnom, tako da im što prije postane rutina.

Julie Bowen, zvijezda serije Moderna obitelj, kao i mnoga slavna televizijska i filmska lica, pokrenula je kozmetičku liniju JB SKRUB, ali njena je namijenjena – tinejdžerima. Ona i medijska veteranka Jill Biren, nekadašnja direktorica u Condé Nastu, uočile su da su muškarci zanemareni u njezi kože, a pogotovo tinejdžeri i još mlađi dječaci. Ali Julie, majka trojice sinova, i Jill imale su i drugu motivaciju.

Evolucija mirisa

"Jeste li pomirisali naše dječake? Naravno da niste, ali da jeste, razumjeli biste zašto smo Jill i ja prave osobe za ovo. Trenutno proživljavamo ‘evoluciju mirisa‘ predtinejdžerskih i tinejdžerskih godina i spremne smo pomoći i sebi i ostalim roditeljima da djeci uvedu jednostavnu rutinu higijene. JB SKRUB je inspiriran našim dečkima, ali je stvoren za svu djecu, bez obzira na to kako se identificiraju", rekla je za New Beauty.

Što jednostavnije

Cilj im je učiniti njegu jednostavnom i privlačnom, tako da što prije postane rutina. U liniji su gel za pranje, sprej za tijelo, losion za lice, nježno sredstvo za čišćenje, jastučići za čišćenje. Ambalaža je jednostavna, u jakim bojama, s jednostavnim uputama, pa se Julie i Jill nadaju da će se dječaci stvarno željeti čistiti.

"Industrija ljepote obraća se već vrlo mladim djevojčicama, a kod većine dječaka nije problem u tome što bi bili prljavi, nego u tome što im se brendovi ne obraćaju izravno i dječaci čak i ne znaju što bi trebali raditi, a svakako zaslužuju i trebaju više od sapuna", misli Julie.

Njeni sinovi koriste cijelu liniju, a vrh su im jastučići za čišćenje s jantarnom kiselinom, koja ubija bakterije koje izazivaju akne, a blaga je.

image

Julie Bowen želi naučiti dječake dobrim navikama

RB/BAUER-GRIFFIN/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Prva manikura

Julie se počela sređivati, priznala je, tek u dvadesetima. Tada je prvi puta posvijetlila kosu i otišla na manikuru, a kako sama kaže, brijanje nogu bilo joj je najveće dostignuće u njezi. Ipak, shvatila je da se uz toniranu hidratantnu kremu izgleda bolje, pa je malo po malo mijenjala stavove. Danas, u 52. godini, redovito koristi retinol, ali ne bilo koji, nego Aramore Retinol Peptide Booster iza kojeg stoje stručnjaci za dugovječnost s Harvarda i MIT-a.

Linker
19. travanj 2024 22:07