PRESS
SPA RITUALI

Ljeto bez problema: Ovo je 8 ključnih proizvoda za bezbrižnu vruću sezonu

Ovog ljeta razmazite se s mirisnim i njegujućim proizvodima koji će vam priuštiti pravo spa iskustvo.

Ovog ljeta razmazite se s mirisnim i njegujućim proizvodima koji će vam priuštiti pravo spa iskustvo.

Složit ćemo se kako je ljeto velikoj većini omiljeno godišnje doba, ali isto tako, radi se o periodu u kojem naša koža treba posebnu vrstu njege kako ne bi bila izložena štetnim utjecajima sunčevih zraka, a osim na kožu, nuspojave se mogu reflektirati i na kosu. Srećom, na tržištu postoje sjajni proizvodi pomoću kojih ćete moći bezbrižno uživati u ljetu, a pritom svom tijelu pružiti divan spa užitak.

Hranjivo bademovo ulje

Kada je u pitanju njega tijela, ima li išta bolje od regenerirajuće kupke, osvježenja i čarobnog mirisa koji će uljepšati tople dane? Naime, otkrili smo proizvod koji će vas jednako oduševiti svojim mirisom, kao i djelotvornošću, a riječ je o L‘Occitane bademovom ulju za tuširanje. Ovaj proizvod obogaćen je hranjivim sastojcima badema koji kožu čine mekom i hidratantnom, a kao što smo spomenuli, miris je toliko predivan i pruža istinsko osvježenje. Koliko je ovo ulje sjajno potvrđuje i činjenica da je upravo ono dugogodišnji L‘Occitaneov bestseller koji žene obožavaju i kojem se uvijek iznova vraćaju. L‘Occitane bademovo ulje za tuširanje sa svojim njegujućim sastojcima tijelu pruža nevjerojatno iskustvo koje će vašu kupaonicu baš svaki put pretvoriti u pravu spa oazu.

image

L‘Occitane bademovo ulje za tuširanje

PRESS

Njega za kosu

Kosa, jedan od najvećih beauty imperativa, također zahtijeva posebnu njegu. Mi naglasak stavljamo na kvalitetne šampone, a L‘Occitane linija proizvoda za intenzivno obnavljanje suhe i oštećene kose naš je favorit. Linija za intenzivno obnavljanje kose iz kolekcije Aromakologija spriječit će lomljenje kose, a uz spoj čak pet eteričnih ulja i regenerirajuće aminokiseline koje pomažu obnoviti, osnažiti i zaštititi kosu, vaše vlasi će doslovno preporoditi. Što se tiče samog korištenja, proizvode iz ove linije možete koristiti na svakodnevnoj bazi, a posebnu dodatnu njegu preporučeno je koristiti jednom do dva puta tjedno.

image

L‘Occitane linija proizvoda za intenzivno obnavljanje suhe i oštećene kose

PRESS

Proizvod koji bismo iz ove linije istaknuli je Anti-Frizz serum za intenzivno obnavljanje kose koji je zaglađuje i čini mekom puna 24 sata te ujedno štiti od topline. Serum je potrebno ravnomjerno nanijeti na kosu od korijena do vrhova te proizvod nije potrebno ispirati. Ovaj sjajan tri u jedan proizvod kremaste je teksture i sadrži formulu bez silikona što znači da na kosi nećete imati osjećaj težine, već naprotiv, svileni osjećaj koji će biti popraćen i takvim izgledom.

image

Anti-Frizz serum za intenzivno obnavljanje kose

PRESS

Energizirajući miris

Ljeti nije neuobičajeno nešto jače znojenje, ali znamo kako doskočiti i tom problemu. Sve što vam treba je dezodorans u stiku Cedrat iz L‘Occitanea koji će vam tijekom cijelog dana pružiti ugodan miris te spriječiti one neugodne. Ovaj dezodorans jednako će obožavati žene i muškarci, a zahvaljujući svojem energizirajućem mirisu i besprijekornom učinku, činjenici da ne sadrži aluminijeve soli niti alkohol, već dolazi s veganskom formulom i visokim postotkom od čak 96% biorazgradivih sastojaka, Cedrat dezodorans čini prvim odabirom koji sigurno neće razočarati.

image
PRESS

Suha ulja

Što se tiče ulja za tijelo, favorit je Superaktivirajuće ulje za tijelo L‘Or Rose brenda Melvita koje će koži podariti baršunast i podatan izgled, a posebno je dobro to što ne ostavlja trag na odjeći, već samo ugodan, pravi ljetni miris. Također, ovo ulje ima i anticelulitni učinak koji zahvaljujući prirodnim i učinkovitim sastojcima, odnosno ekstraktu crnog papra i ružičastim bombicama, zateže kožu tijela na problematičnim zonama te je beauty saveznik koji se isplati imati na svojoj polici.

image

ulje za tijelo L‘Or Rose

PRESS

Još nam je za oko zapelo i Melvita Iznimno zlatno ulje L‘Or Bio koje je profinjeni koloplet Arganovog ulja, Kendi ulja, Inca inchi, Ulja baobaba, Ulja datulje te kosu ili kožu čini nevjerojatno glatkom i gipkom. Iako se ovo ulje podjednako koristi za njegu tijela, lica i vrhova kose, mi ga uglavnom preporučujemo za njegu tijela, a jednom kada ga probate, znat ćete i zašto. Ovo suho ulje odmah se upija u kožu, a to znači da odmah možete odjenuti odjevne predmete i nastaviti uživati u mekoj koži koja tako neodoljivo dobro miriše.

image

Iznimno zlatno ulje L‘Or Bio

BB i CC krema

Također, korak koji ne smijete preskočiti su kreme za zaštitu od sunca, a Erborian BB i CC kreme kožu lica savršeno štite te pritom ujednačuju ten. BB kreme ili blemish balm sjajna su zamjena za puder jer su svojom teksturom puno laganije i fluidnije. Također, BB kreme zbog visoke koncentracije hidratantnih sastojaka na kožu djeluju blagotvorno te licu daju blagi glow koji dodatno naglašava svu ljepotu jednostavnog, prozračnog i svježeg looka.

image

Erborian BB krema

PRESS

S druge strane, želite li ipak nešto jači sjaj, CC krema je idealan odabir za vas. CC kreme prekrivaju nepravilnosti na koži, neutraliziraju crvenilo, pigmentacijske mrlje i sl. te zaglađuju ten, a nadogradite li ih s malo pudera u kamenu, mogu zamijeniti klasične pudere i funkcionirati kao odlična make-up podloga. Stoga, hoćete li odabrati BB ili CC kremu ovisi o tome što želite postići na licu, a niti s jednim proizvodom ne možete puno pogriješiti.

image

Erborian CC krema

Stoga, ako razmišljate o tome koje proizvode pridružiti svojoj kolekciji kako biste si priuštili pravo ljetno spa iskustvo, s našim prijedlozima sigurno nećete pogriješiti.


Sponzorirani sadržaj nastao u suradnji s Gloria x Erborian, Melvita i L‘Occitane

Linker
28. travanj 2024 23:22