Gloria Makeover

Kombinacijom kirurškog i neinvazivnog zahvata do blistave kože i nevjerojatnog pomlađivanja lica

Gospođa Sandra Kovač osvojila je u sklopu Glorijinog nagradnog natječaja makeover koji joj je omogućio stručni tim Poliklinike Lohius Filipović Medical Group. Pratili smo svaki njezin korak na putu do novog izgleda.

Glorijin nagradni natječaj u suradnji s Poliklinikom Lohuis Filipović Medical Group omogućio je još jednoj vjernoj čitateljici nevjerojatan makeover. Gospođa Sandra Kovač odlučila se prijaviti zbog nezadovoljstva s izraženim podočnjacima koji su učinili da njezino lice izgleda starije i umornije nego što jest. Osim toga, nije bila zadovoljna sa srednjim i donjim dijelom lica koje se spustilo i dobilo preizražene pregibe u području nazolabijalnih brazda i donje čeljusti - brade.

Novo lice dobitnice makeovera: Pogledajte kojim smo je sve zahvatima pomladili

Uz korekciju kapaka i dermalni filer do nevjerojatnog pomlađivanja bez puno muke

Doktor Boris Filipović se složio kako su podočnjaci na njezinom licu najizraženiji faktor starenja koji će se dugoročno riješiti kirurškim putem, a problematiku ostalog dijela lica je odlučio tretirati s aplikacijom dermalnih filera i tretmanima radiofrekvencije lica naziva - Forma.

Makeover se sastojao od:

  • Donje blefaroplastike, ili korekcije donjih kapaka
  • Aplikacije 2 ml Neauvia dermalnih filera
  • 3 tretmana Forme – radiofrekvencije za zatezanje lica
  • Hydro Beauty tretman + Neauvia Hydro Delux
  • Botulium toxin A 50 jedinica

Centralni dio lica čine oči na kojima se često vide prvi znakovi starenja na gornjim i donjim kapcima. Specifično kod gospođe Kovač, gornji kapci su zajedno s pozicijom obrva u savršenoj poziciji dok su se na donjim kapci formirali izraženi podočnjaci. Postoji više problema koje mogu uzrokovati formiranje podočnjaka a kod gospođe Kovač su to – višak kože, višak masti, spuštena srednja trećina lica.

image
Dr.sc. Boris Filipović, dr.med. otorinolaringolog i plastični kirurg glave i vrata, odlučio se u slučaju gospođe Kovač na proširenu donju blefaroplastiku.
GLORIA PRODUKCIJA

"Zato sam se odlučio za proširenu donju blefaroplastiku kojom sam podigao spušteno lice, mast iskoristio kao prirodni filer da ispuni prijelaz iz očiju u lice te odstranio na kraju višak formirane kože. Rezultat takvog pristupa traje godinama i daje prirodan izgled", pojašnjava dr.sc. Boris Filipović, dr.med. otorinolaringolog i plastični kirurg glave i vrata.

Dodatno, cijelo lice je podignuto neinvazivnom metodom baziranom na zagrijavanju lica koji se naziva FORMA, a koji je omiljen tretman holivudskih zvijezda te ga Poliklinika LF jedina ima u ponudi u Hrvatskoj.

"Na donjem dijelu lica s godinama dolazi do formiranja pregiba i donja čeljust nema više jasnu liniju. Da bih to ispravio injicirao sam 2 ml Neauvia dermalnog filera pravilno raspoređenih u nekoliko točaka čime je postignut idealan rub donje čeljusti", naglasio je dr.sc. Filipović.

Završni proces kojim se dobila potpuno blistava koža sastojao od tretmana kože – botulinum toxin za sve one tvrdokorne bore te tretmanima lica Hydra Beauty i Hydro Delux. Konačni rezultat je nevjerojatna promjena kojom su jednako oduševljeni gospođa Kovač i stručnjaci iz Poliklinike.

Linker
24. travanj 2024 08:41