GLORIA MAKEOVER

Uz korekciju kapaka i dermalni filer do nevjerojatnog pomlađivanja bez puno muke

Gospođa Alenka Trokter osvojila je u sklopu Glorijinog nagradnog natječaja makeover koji joj je omogućio stručni tim Poliklinike Lohius Filipović Medical Group. Na putu do novog izgleda pratili smo je u stopu.

U sklopu Glorijinog nagradnog natječaja, gospođa Alenka Trokter (43) osvojila je makeover koji joj je omogućio stručni tim Poliklinike Lohuis Filipović Medical Group. Gospođa Trokter se prijavila na natječaj prvenstveno zbog nezadovoljstva izgledom svojih očiju. Zbog viška kože na gornjim kapcima, stvorili su se problemi funkcionalne i estetske prirode koji su joj otežavali gledanje. Lice se zbog viška kože doimalo starije nego što jest, a uz to, imala je problema sa šminkanjem očiju.

Novo lice dobitnice makeovera: Pogledajte kojim smo je sve zahvatima pomladili

Uz estetski problem očiju, zamjetan je bio i pad volumena lica koji se vidi osobito u srednjem dijelu u području jagodica i podočnjaka, a zbog kojeg je gospođa Trokter izgledala umorno. Zbog gubitka potpore srednjeg lica vidljivo je kako su konture čeljusti neravne kao da je u ovom slučaju gravitacija odradila svoje.

image
Gospođa Alenka Trokter prije zahvata u poliklinici Lohius Filipović Medical Group.
Gloria

Nakon što je stručni tim Poliklinike Lohuis Filipović Medical Group uzeo u obzir želje gospođe Trokter, doktor se složio s time da riješe problematiku spuštenih kapaka i predložio još nekoliko tretmana kako bi finalni dojam bio izbalansiran, prirodan i maksimalno pomlađen.

Makeover se sastojao od:

● korekcije gornjih kapaka ili gornje blefaroplastike,

● 4 ml Neauvia dermalnog filera za srednji i donji dio lica

● 50 jedinica botoxa, botulinskog toksina

● LF HYDRO tretman za lice + tretman Hydro Delux

U estetici lica stavlja se naglasak na oči jer su one centralni dio lica. Operativnim zahvatom gornje blefaroplastike smanjila se količina kože na gornjim kapcima čime se znatno otvorio pogled, oči su postale svježije i mladenački znatiželjne.

image
Pri makeoveru lica naglasak se stavlja na oči, koje su centralni dio lica.
Gloria

"Makeover smo nastavili s aplikacijom dermalnih filera kojom smo postigli da ostali dijelovi lica prate kirurški pomlađeno područje oko očiju. S obzirom na to da se radi o tretiranju čitavog lica, primijenili smo pristup naziva LF FACE Balance. On se bazira na uspostavljanju ravnoteže između pojedinih dijelova lica uporabom minimalne količine filera. Nakon detaljne analize volumena i strukture Alenkina lica, filer je apliciran u područje usana, linije čeljusti, jagodica i podočnjaka. Koristili smo inovativne Neauvia dermalne filere koji zbog veće volumizacije tvari iziskuju uporabu manje količine filera. Proizvod koji preferiramo za postizanje liftinga I volumizacije u jednom aktu je Neauvia Stimulate, inovativna formula koja sadrži osim hijaluronskog filera I Kalcijev Hidroksiapatit, sastojak koji kroz dugotrajnu aktivaciju kolagena pruža dodatni lifting kada uobičajeni hijaluronski fileri već gube na učinku. Za makeover je upotrebljeno 4 ml filera, a Alenka je dobila pomlađen i prirodan look uz lifting čitavog lica", zaključio je dr.sc. Boris Filipović, dr.med. otorinolaringolog i plastični kirurg glave i vrata.

image
Gospođa Alenka Trokter u poliklinici Lohius Filipović Medical Group odradila je makeover koji se sastojao od korekcije gornjih kapaka ili gornje blefaroplastike, 4 ml Neauvia dermalnog filera za srednji i donji dio lica, 50 jedinica botoxa, botulinskog toksina, LF HYDRO tretman za lice te tretman Hydro Delux.
Gloria

U LF Face balance pristup u ovom slučaju dodali su i tretman botoxom kojim su smanjili neželjene bore u predjelu čela. Cijeli makeover završen je s LF Skin Balance tretmanom kako bi koža dobila sjaj i svježinu koji su nedostajali.

Linker
08. travanj 2024 07:13