Margot Robbie

 WARNER BROS/MOVIESTORE/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
Rutina ljepote

Margot Robbie otkrila omiljene beauty proizvode: Većina ih je prihvatljiva za prosječan budžet

Barbie s malih ekrana ne prestaje oduševljavati svojim besprijekornim izgledom, a otkrila je i kojim proizvodima ih postiže.

Barbie s malih ekrana ne prestaje oduševljavati svojim besprijekornim izgledom, a otkrila je i kojim proizvodima ih postiže.

Margot Robbie već godinama plijeni pažnju svojim besprijekornim izgledom, ali otkad je Barbie film ugledao svjetlo danajoš više se razgovara o njezinoj rutini njegovanja i ljepote. Naravno, dosta duguje svojoj mladoj dobi, ali i vojsci eksperata kojima se prepušta u ruke za brojne tretmane, osobito prije izlaska na crveni tepih. Međutim, kad je svakodnevna rutina u pitanju Margot je sličnija prosječnoj ženi negoli se to čini.

Za postizanje volumena u kosi već godinama odgovoran je jedan relativno jeftin proizvod koji je prihvatljiv za gotovo svaki budžet. Robbie, koja si vjerojatno može priuštiti i najskuplje preparate, za britansko izdanje Voguea još je 2016. izjavila da koristi Kloraneov šampon za suho pranje sa zobenim mlijekom. Proizvod je to za koji kaže da bez njega ne može i da je posebno dobar za plavu kosu "zato što prekriva izrast i učini da izgledate kao da ste ih upravo obojili, a zapravo je za to zaslužna hrpa šampona za suho pranje" rekla je tada. Ako je suditi po komentarima drugih, prosječnih korisnica, riječ je o izvrsnom proizvodu koji je i za njihovu kosu učinio čuda.

image

Klorane šampon za suho pranje kose (14,60 €)

PROMO

Kad je u pitanju svakodnevna šminka Margot je izjavila da koristi toniranu hidratantnu kremu brenda Laura Mercier. Riječ je o laganoj formuli koja ne guši kožu i idealna je za svakodnevni make-up kad želite lagano prikrivanje nedostataka te pritom njegovati kožu. A dok je snimala film Babylon u kojem je glumila s Bradom Pittom, za sjajnu kožu koristila je multifunkcionalno ulje francuskog brenda Embryolissé. Otkrila je to vizažistica Heba Thorisdottir te ovom proizvodu dala velike zasluge za Margotin blistav izgled u ulozi starlete Nellie. No, nije ona jedina koja je hvalila proizvođača ovog ulja za lice, tijelo i kosu - isto su tvrdile i Kim Kardashian te Gwyneth Paltrow koje su obožavateljice njihove koncentrirane kreme.

image

Laura Mercier tonirana hidratantna krema (50 €)

PROMO
image

Embryolisse ulje za lice, tijelo i kosu (25,40 €)

PROMO
Linker
26. travanj 2024 23:50