precool!

Mučite se s nanošenjem tuša? Naišli smo na fantastičan trik za koji vam treba samo ukosnica

Savršeni ‘repić‘ nekada je teško izvući, koliko god da smo vješti u nanošenju tuša. U takvim trenucima može vam pomoći popularni trik koji je oduševio mnoge ljubiteljice šminkanja.

Nanošenje tuša i postizanje onog savršenog repića mnogim ženama izaziva veliku frustraciju, posebice kada ujutro imaju samo nekoliko minuta za našminkati se. Čak ni one jako vješte ne uspijevaju svaki put povući idealnu crtu, a mnogima ne olakšava ni to što imaju spuštene kapke. I kako onda ne odustati, pitate se?

Srećom, TikTok postao je ono što je Instagram bio prije nekoliko godina - zlatni rudnik kojekakvih beauty savjeta i trikova koji su odmah primjenjivi. Najnoviji na koji smo naišli zaista je genijalan, a sudeći prema rezultatu koji je dobila jedna korisnica TikToka, zaista djeluje.

Naime, u formiranju "repića" može nam pomoći obična ukosnica, odnosno njezin vrh, što je ova beauty entuzijastica demonstrirala.

Sve što trebate napraviti jest vrh ukosnice premazati s malo tekućeg tuša i laganim pokretom povući tanku crtu duž vrha suznog kanala za efekt izduženih, mačjih očiju. Potom ponovo premažite vrh ukosnice tušem i produžite vanjski kut oka da biste dobili "repić". Da, tako je jednostavno.

Ako vam se tekući tuš čini malo kompliciranim za početak, vrh ukosnice možete obojiti crnom olovkom pa će tako biti i manje mjesta za pogreške. Ako imate spuštene kapke, crtu na vanjskom dijelu povucite prema zulufima, ne prema gore jer vam tako gornji kapak neće presijecati crtu i rezultat će biti uredniji.

Linker
12. travanj 2024 07:21