obrve slavni

 SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
Po istraživanju

Najboljih deset parova: Ovo su najljepše oblikovane obrve među celebrityjima

U odabiru su u obzir uzeta tri kriterija: kompatibilnost lica i obrva, svestranost stila obrva te popularnost, koja se mjerila po prosječnom mjesečnom pretraživanju na Googleu.

U odabiru su u obzir uzeta tri kriterija: kompatibilnost lica i obrva, svestranost stila obrva te popularnost, koja se mjerila po prosječnom mjesečnom pretraživanju na Googleu.

Više nego ikada prije svijet beautyja pazi na obrve, njihov oblik, debljinu, gustoću. Uvijek su one bile važne, jer uokviruju lice i otvaraju (ili zatvaraju) pogled, pa promjena njihovog oblika može snažno utjecati na izgled općenito, a dobro sređene ili pak nesređene obrve jedna su od odlika koje prve primjećujemo na licima drugih. Dani tankih, jedva zamjetnih obrva su za nama te trenutno vlada trend debljih, dojmljivijih obrva, ali urednih i počešljanih, u kojima je svaka dlaka na svom mjestu.

Budući da estetski izbori celebrityja često utječu i na estetske izbore fanova, stručnjaci brenda Lilac St., okrenutog proizvodima za njegu i uljepšavanje trepavica i obrva, proveli su studiju kako bi doznali koja slavna osoba ima najbolje oblikovane obrve. Pri odabiru su u obzir uzeli tri kriterija: kompatibilnost lica i obrva, svestranost stila obrva te popularnost, koju su temeljili na prosječnom mjesečnom pretraživanju na Googleu. Po svakom kriteriju moglo se dobiti najviše pet bodova, dakle, maksimalno 15 bodova. Lilac je tom metodologijom dobio deset najljepših „slavnih” pari obrva, a mi ih donosimo obrnutim redom, od najlošije do najbolje ocijenjene.

Pjevačica Dua Lipa ima pune, visoko izvijene obrve koje su jedno od najvažnijih obilježja na njenom licu. Ujedno su i dosta široke i dobro se slažu s njenim tamnim očima.

image

Dua Lipa

DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK EDITORIAL

Obrve manekenke Gigi Hadid nisu ni tanke ni debele. Bojom ne odudaraju od boje kose, zaobljene su i izgledaju potpuno prirodno.

image

Gigi Hadid

DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK EDITORIAL

Guste, dosta debele i ravne te vrlo ekspresivne obrve ima glumica Emilia Clarke. Prema krajevima postaju svjetlije i tvore luk.

image

Emilia Clarke

SCOTT KIRKLAND/SHUTTERSTOCK EDITORIAL

Model Cara Delevigne također ima guste obrve, blago izvijene i prirodnog izgleda. Tamnije su od kose i zanimljivo uokviruju njezine plave oči.

image

Cara Delevigne

SHUTTERSTOCK EDITORIAL

Na šestom je mjestu još jedna manekenka, Kendall Jenner. Njezine su obrve tamne, ne prejake, ravne i tek malo ukošene prema krajevima.

image

Kendall Jenner

MARECHAL AURORE/ABACA/SHUTTERSTOCK EDITORIAL

Mnogi misle da glumica Lily Collins trenutno ima najbolje obrve u Hollywoodu. Guste su, ukošene, djeluju mekano i prizivaju mitski izgled Audrey Hepburn.

image

Lilly Collins

MATT BARON/SHUTTERSTOCK EDITORIAL

Slijedi glazbena mega zvijezda Rihanna sa svojim suptilno izvijenim obrvama. Nisu suviše guste i odlično se slažu s njezinim svijetlosmeđim očima.

image

Rihanna

MATT BARON/SHUTTERSTOCK EDITORIAL

Šest mjesta iznad starije sestre smjestila se Bella Hadid koja je bila druga po kriteriju internetskog pretraživanja. Za razliku od mnogih drugih s ovog popisa, ima tanke, ali ipak zamjetljive obrve s malim lukom.

image

Bella Hadid

GREGORY PACE/SHUTTERSTOCK EDITORIAL

Na drugom je mjestu medijska zvijezda Kim Kardashian koja je postigla ukupno 11,72 boda. I istraživanje i fanovi se slažu da njezine prirodno zakrivljene obrve komplimentiraju njezinom ovalnom licu.

image

Kim Kardashian

MATT BARON/SHUTTERSTOCK EDITORIAL

Pobjednica istraživanja ipak je Kimina polusestra Kylie Jenner, pa tako klan Kardashian-Jenner ima čak tri predstavnice u izboru najbolje oblikovanih obrva. Možda je rezultat i očekivan, s obzirom na to da 26-godišnja Kylie niže poslovne uspjehe sa svojim brendom Kylie Cosmetics. Kako bilo, osvojila je okruglih 12 bodova za svoje guste obrve nježnog luka koji lijepo prati oblik oka. Ujedno su njezine obrve i najtraženije po internetskim pretragama.

image

Kylie Jenner

MATT BARON/SHUTTERSTOCK EDITORIAL
Linker
27. travanj 2024 10:21