frizure 2023.

 PROFIMEDIA/SHUTTERSTOCK
Pregled godine

Najveće transformacije frizura u svijetu slavnih koje su obilježile 2023. godinu

Ove su godine veliki povratak doživjele bob frizure, ali i crvena kosa te topla blonde nijansa, a evo koje su ih poznate trendseterice i it djevojke među prvima isfurale.

Ove su godine veliki povratak doživjele bob frizure, ali i crvena kosa te topla blonde nijansa, a evo koje su ih poznate trendseterice i it djevojke među prvima isfurale.

Svaka nova godina sa sobom nosi neke trendove, bez obzira na to govorimo li o modnim ili beauty trendovima. Čini se da smo se ove godine, barem što se beauty kategorije tiče, vratili dobrim starim klasicima. Naime, najveći hit među slavnima i ove su godine bili crveni ruž i jednostavne manikure na noktima, ali i određene frizure koje gotovo da su postale bezvremenske jer se svako malo vraćaju u modu.

Jedna od tih frizura u prethodnim je mjesecima bio bob, vječiti klasik koji je uvijek in, ali je u 2023. godini doživio svojevrsni preporod. Tako su brojne svjetske trendseterice i it djevojke poput Hailey Bieber, Kourtney Kardashian, Eve Longorie, Olivije Palermo i Care Delevingne odlučile upravo za ovu bezvremensku frizuru.

image

Hailey Bieber ošišala je dugu kosu po kojoj je bila prepoznatljiva

DEDE/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA DEDE/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Osim bob frizure koja se svakih nekoliko sezona iznova vrati u modu, ove je godine ponovno zavladala blond boja na kosi. Tople blonde nijanse furale su mnoge poznate djevojke, a jedna od najpoznatijih bila je Rihanna. Osnivačica brenda Fenty Beauty i modna ikona svoju dugu kosu boje meda nepogrešivo je obojala te tako ponovno postala plavuša. Naime, Rihanna je prvi put s plavom kosom debitirala još u veljači 2012. godine.

image

Rihanna je nedavno posvijetlila kosu i ponovno postala plavuša

THE DAILY STARDUST/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA THE DAILY STARDUST/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Novi imidž i povratak u dobru staru blonde eru kod Rihanne nisu slučajnost. Naime, ona je poznata po tome da svaki novi album i karijernu etapu obilježi sasvim drugačijim imidžom, pa samim tim i bojom kose.

Da vjerno prati trendove ove je godine pokazala i pjevačica Dua Lipa koja je također isfurala jednu od it frizura - crvenu cherry cola boju kose. 28-godišnjakinja koja je godinama bila prepoznatljiva po dugoj crnoj kosi odlučila se za zanimljivo i upadljivo osvježenje koje joj odlično stoji.

Njezinim su koracima ubrzo krenule i ostale it djevojke poput glumice Meghan Fox koja se odlučila za nešto svjetliju, ali svejedno modernu crvenu nijansu.

image

Megan Fox ove je godine isfurala crvenu boju, a jednom prilikom novu je nijansu uskladila i sa svojim čizmama u istoj nijansi

PROFIMEDIA
Linker
26. travanj 2024 20:38