Gloria produkcija/Noelia Dols
Što koža treba ljeti

Nije losion, nije serum: Ovo je proizvod koji će vaša koža ljeti obožavati

Mladi brend Abi Amé nastoji ispraviti „nepravdu” koja se stalno nanosi koži tijela, budući da je pažnja uglavnom usmjerena na lice.

Mladi brend Abi Amé nastoji ispraviti „nepravdu” koja se stalno nanosi koži tijela, budući da je pažnja uglavnom usmjerena na lice.

Ljeti nam se navike mijenjaju, pa i njegu i uljepšavanje prilagođavamo visokim temperaturama i ležernijem načinu života. Uzimajući u obzir da većina ljudi u toplim mjesecima želi laganu, ali učinkovitu hidrataciju za tijelo, Yasmin Zeinab, osnivačica mladog francuskog brenda Abi Amé, kreirala je hibrid seruma i losiona koji hidratizira snažno kao bogati losion, a na koži se osjeća kao da je jedva tamo, kao najlaganiji serum.

image

Abi Amé traži najbolja rješenja za njegu kože tijela

ABI AME
image

Summer Skin ujedno je i losion i serum

ABI AME

Novi proizvod za njegu dobio je prigodno ime, Summer Skin, a pohvaliti se može vrlo djelotvornim sastojcima kao što su svestrani niacinamid, obnavljajući vitamin B5 te hidratizirajući ekstrakt zobi koji „zaključava” potrebnu vlagu u koži. Proizvod je veganski i bez dodanih mirisa. Osmišljen je za duge ljetne dane i blage noći, brzo se upija, ne lijepi se i omogućuje koži da diše. Uputa za upotrebu je jednostavna – nanesite ga od vrata prema dolje za svilenkasto meku kožu. Cijena za 150 ml je oko 35 eura.

Abi Amé nastoji ispraviti „nepravdu” koja se stalno nanosi koži tijela, budući da je pažnja uglavnom usmjerena na lice. „Postoji čitav niz bolnih točaka u području njege tijela koje postojeći proizvodi nisu riješili. Zato smo i krenuli u stvaranje visokoučinkovitih proizvoda za njegu kože tijela koristeći jednake hranjive i učinkovite sastojke koji se obično koriste samo u proizvodima za lice i koji rješavaju specifične probleme”, objasnila je Yasmin koja je brend nazvala po svojoj majci. Proizvodi nastaju u njihovim laboratorijima u Francuskoj i, kako osnivačica kaže, stvoreni su za život u pokretu.

Linker
28. travanj 2024 19:43