PRED OGLEDALOM

Nika Pavičić otkriva svoje beauty favorite: ‘Zbog laserske depilacije - jedva čekam ljeto‘

Influencerica rođena u Bjelovaru prije 22 godine jako pazi na svoj izgled - jer je na društvenim mrežama svakodnevno gleda i prati gotovo pola milijuna ljudi - a za Gloriju otkriva zašto često mijenja boju kose, što misli o dermalnim filerima u usnicama i kako ju je spasila odluka o laserskoj depilaciji nogu.
PREDAH OD UREĐIVANJA

Zbog društvenih mreža uvijek moram imati make-up, frizuru i uredne nokte - jer ipak je izgled prvo što nas privuče na nekoj osobi. No, ponekad uzmem predah, odjenem trenirku, zavežem kosu u rep i odem u šetnju prirodom - obvezno sa SPF-om na licu. Kreme sa zaštitnim faktorom nanosim i ljeti i zimi. Moja svakodnevna njegujuća rutina sastoji se od CeraVe Blemish Control gela za kožu sklonu nepravilnostima, L‘Adria kreme za područje oko očiju i maglice za lice istog brenda, a na kraju nanosim Eucerinov pigmentirani gel s faktorom 50+.

RJEŠENJE U LASERU

Godinama sam se mučila s uraslim dlačicama i nadraženom kožom zbog korištenja britvice pa sam nedavno, na savjet prijateljice, krenula na lasersku depilaciju. Tek sam na drugom tretmanu, ali već se vide rezultati i jedva čekam ljeto kad ću napokon bezbrižno odlaziti na plažu.

TREND POVEĆANJA USNICA

Nikada nisam bila zadovoljna svojim asimetričnim i tankim usnicama pa sam ih odlučila povećati prije nekoliko godina i otada jednom godišnje odlazim na tretman dermalnim filerima. Zato ih više ne moram vizualno povećavati šminkom, nego ih samo njegujem vazelinom i uz to nanesem Maybellineovu Skyhigh maskaru te L‘Orealov matirajući puder.

image

Prije pola godine sam posjetila Bali i tada sam bila crvenokosa, što mi je bila dosad najdraža boja

KOSA U BOJI

Često mijenjam boju kose, u skladu s fazom života u kojoj se nalazim i s raspoloženjem. Dosad sam bila crna, plava i crvena, no moram priznati da mi je bojenje prilično uništilo moju inače prirodno smeđu kosu. Zato ću sad neko vrijeme uzeti pauzu od farbanja. Frizeru idem svakih dva tjedna, a kod kuće perem kosu šamponom s arganovim uljem te je njegujem maskom Schwarzkopf Fibre Clinix za oštećenu i prekomjerno tretiranu kosu, ali i Garnier Fructis Sos serumom s keratinom.

MOJ PARFEM

Najdraži parfemi su mi Pantheon, koji sam sama osmislila, i Noa kuće Cacharel. Inače sam jako štedljiva što se tiče kupnje parfema jer ih volim stalno mijenjati i uvijek dva puta razmislim prije nego što kupim novi. Za večernje prilike volim note sandalovine, a za dnevne varijante nešto laganije.

image

Svakodnevno koristim gel za kožu sklonu nepravilnostima Cera Ve Blemish Control/ L‘Adria krema hidratizira nježno područje oko očiju/ Štedljiva sam po pitanju kupovine parfema, a obožavam miris Noa brenda Cacharel/ Maybelline Skyhigh je moja omiljena maskara

KRATKI NOKTI

Pobornica sam kratkih noktiju neutralnih nijansi. Jednom mjesečno obavezno odem na manikuru i pedikuru, a nekad si priuštim i dugačke nokte sa šljokicama, ali to je najčešće za neke prigode ili snimanja. Vrlo rijetko sama radim manikuru - volim takve stvari prepustiti stručnjacima.

RAVNOTEŽA

Balans je ključ zdravog života. Iako nisam najbolja osoba za razgovor o prehrani - jer ne jedem puno manjih obroka dnevno i preskačem doručak - ipak se trudim zdravo jesti i rijetko odlazim u fast foodove. Uzimam dovoljno tekućine, trudim se spavati koliko mi je potrebno, a koristim i dodatke prehrani, trenutačno magnezij i omega 3. Budući da sam često u stresu zbog posla i paničarka sam, opuštam se na masažama, u prirodi, a najviše volim prošetati Jarunom i tako zaboraviti na svakodnevne brige.

Linker
19. travanj 2024 06:42