Zagreb, 090224.
HTV, Studio Anton Marti, Prisavlje 3.
Sedma dodjela medijskih nagrada Zlatni Studio, u kategorijama film, radio, kazaliste, televizija i glazba, prema izboru citatelja magazina Studio.
Na fotografiji: Nina Badric.

 RANKO SUVAR CROPIX
"prava diva"

Nina Badrić na dodjeli nagrada Zlatni Studio pokazala drastičnu promjenu frizure i oduševila

Pjevačica je na dodjeli najveće hrvatske medijske nagrade zablistala u bijeloj haljini dizajnerice Amine Hasanbegović, ali i premijerno pokazala novi look.

Pjevačica je na dodjeli najveće hrvatske medijske nagrade zablistala u bijeloj haljini dizajnerice Amine Hasanbegović, ali i premijerno pokazala novi look.

Nina Badrić svakako je bila jedna od zvijezdi večeri na dodjeli nagrada Zlatni Studio. Pjevačica koja je s Petrom Grašom osvojila srca čitatelja Jutarnjeg lista i osvojila Zlatni Studio za najbolju pjesmu prošle godine za duet "Nemoj", sve je oduševila i svojim besprijekornim stylingom.

image

Nina je s Petrom Grašom izvela njihov hit "Nemoj"

RONALD GORSIC CROPIX

Stigla je u prekrasnoj bijeloj haljini mlade dizajnerice Amine Hasanbegović, čije kreacije i inače vole zvijezde iz cijele regije. Otkrila je i kako je za njezin styling bila zadužena poznata hrvatska stilistica Katija Šimundić. Otkrila je i kako je za njezin make-up look zaslužan Marko Tolić. Nina je cijelu kombinaciju zaokružila statement naušnicama i decentnom narukvicom.

image

Nina je blistala u haljini dizajnerice Amine Hasanbegović

RONALD GORSIC CROPIX

No, ono što je ipak ukralo najviše pažnje je nova frizura. Naime, prekrasna Nina odlučila se za drastičan rez i pokazala kako je odlično stoji kratka kosa. Otkrila je kako je za novi imidž zaslužna ekipa iz frizerskog salona PRIME vision i slavni frizerski stručnjak Ivan Pervan. Njezini obožavatelji i brojne kolegice s glazbene scene oduševljeni su ovom promjenom imidža.

"Ajme frizure", napisala je Viktorija Rađa u komentaru dok joj je Vanna poručila kako je prekrasna. Neki obožavatelji su je pitali zašto se tek sada odlučila za takvu drastičnu promjenu, dok su neki zaključi kako je jednostavno "prava diva".

Nina je nedavno na društvenim mrežama objavila fotografiju iz vremena kad je bila plavuša i pitala fanove misle li kako je vrijeme da opet iskuša tu boju kose. Iako ovaj put nije obojila kosu u platinasto plavo, njezin novi imidž je doista sjajan.

Linker
26. travanj 2024 00:07