manikura ledena kava

 INSTAGRAM
Imamo prijedloge

Nosi se manikura inspirirana bojama osvježavajuće ledene kave

Kako posljednjih tjedana osvježenje tražimo uz ledenu kavu, odlučili smo i manikuru uskladiti s omiljenim pićem ljeta.

Kako posljednjih tjedana osvježenje tražimo uz ledenu kavu, odlučili smo i manikuru uskladiti s omiljenim pićem ljeta.

Trendovi za ljetne manikure ove godine nalažu neutralne i jedva primjetne nijanse - nose se bež, bijela, mliječna ili prozirna manikura (po uzoru na ‘it‘ djevojku Sofiju Richie), a drugi vodeći trend su nokti u pastelno plavoj nijansi. Tu su zatim i ružičasti "Barbie" nokti, na koje se možete odlučiti ako ste veliki obožavatelj ove lutke i filma koji je nedavno izašao u kinima.

Ako vam nijedna od ovih opcija ne odgovora, predlažemo osvježenje u obliku ledene kave. Omiljeni napitak u svakom obu godine ljeti je pojačan kockama leda i sladoledom kako bi nas spasio od stalnih naleta vrućine. A nijanse ledene kave dobra su inspiracija za novu manikuru - možete odabrati jednu od tamnijih bež ili pak smeđe nijanse, a dobra ideja je i nail art koji oponaša boje koje se miješaju u čaši ledene kave.

Odlučite se za gradacijsku promjenu smeđih i bež tonova koji oponašaju kavu, ili na French manikuru u smeđoj boji. Spretni nail artist može napraviti apstraktne oblike kako bi svaki nokat izgledao drugačije i upečatljivo. S manikurom u boji kave, dakle, postiže se također ona minimalistički izgled noktiju, a uz malo mašte, rezultat mogu biti i sasvim otkačeni i upečatljivi nokti. Inspirirali smo se prijedlozima s Instagrama.

Linker
28. travanj 2024 07:48