Hailey Bieber

 PROFIMEDIA
Još jedan hit

Novi make-up look Hailey Bieber mogao bi biti vodeći trend za blagdane

Nakon velike popularnosti glazed donut manikure i glazed donut skin looka, izgleda kako je na red došao još jedan beauty hit inspiriran upravo Hailey - takozvani Sugar Plum Fairy make-up.

Nakon velike popularnosti glazed donut manikure i glazed donut skin looka, izgleda kako je na red došao još jedan beauty hit inspiriran upravo Hailey - takozvani Sugar Plum Fairy make-up.

Influencerica i manekenka Hailey Bieber jedna je od onih koje redovito postavljaju nove trendove u modnoj, ali jednako tako i u beauty industriji. Osnivačica brenda Rhode beauty uživa u eksperimentiranju s make-upom te stvaranju trendova koje potom kopiraju mnogi, a njezina najnovija beauty rutina mogla bi postati još jedan hit na društvenim mrežama. Barem ako možemo vjerovati brzini širenja njezinog najnovijeg videa.

Nakon glazed donut manikure i ‘glazed donut skin‘ looka koji su postali popularni upravo zahvaljujući Hailey, izgleda kako je na red došao još jedan beauty hit - takozvani Sugar Plum Fairy make-up . Naime, na TikTok profilu manekenka je podijelila kako cijeli proces kako postići ovaj make-up looka koji je, kako tvrdi, idealan za zimske dane.

‘‘Kada sam imala 16 godina odigrala sam ulogu Sugar Plum Fairy u Orašaru. Ovo je zapravo moja moderna verzija tog makeupa, moj izbor za blagdansku sezonu koja je pred nama‘‘, napisala je u opisu videa koji je u kratkom vremenu postao viralan i trenutno ima preko 12 milijuna pregleda.

@haileybieber

when I was 16 I was the Sugar Plum Fairy in the Nutcracker.. this is my 2023 version of that makeup. My go to vibe for the holiday season! ?✨

♬ Dance of the Sugar Plum Fairy (Tchaikovsky) - Ian Post

U videu možemo vidjeti kako Hailey najprije nanosi korektor ispod očiju, ružičasto rumenilo na obraze, svjetlucavi highlighter te sasvim lagani bronzer na obraze i kapke. Nakon toga stavila je svjetlucavo sjenilo za oči preko kojeg je nanijela sjajilo s ciljem da cijelom looku doda još malo sjaja.

Kako bi što bolje istaknula jagodice, ali i vrh nosa, nanijela je još malo highlightera. Sljedeći korak je, naravno, bio oblikovanje obrva i crtanje nekoliko pjegica na nosu. Posljednji korak u stvaranju make-up looka su usne. Hailey je ovaj put izabrala olovku za usne u nijansi šljive koju je lagano nanijela prstima, a potom je dodala i završni touch. Riječ je o najnovijoj nijansi Rhode peptide lip tint balzama za usne pod nazivom Flavor jelly.

Linker
27. travanj 2024 19:11