IMAXtree
GOOGLE OTKRIVA

A najguglanije beauty pitanje 2016. godine je...

Na kraju svake godine promišljamo o svemu što se dogodilo i što ju je obilježio. Sastavljaju se razne liste najboljih i najgorih, a jedan od najzanimljivijih popisa je onaj koji nam otkriva Google – jer se radi o onome što smo najviše pretraživali u svakoj kategoriji koju možete zamisliti.

Iza nas je velika godina za svijet kozmetike: od različitih inovacija, paleta sjenila posvećenih hit filmovima ili likovima, Kylie Jenner koja je osvojila make-up svijet pa sve do Urban Decay paleta, ruževa i lakova o kojima se pričalo. Ipak, od svih tih novih i zanimljivih proizvoda niti jedan nije uključen u Googleovu listu najčešće postavljanih beauty pitanja. Zapravo, najguglanije pitanje će vas vjerojatno iznenaditi.

Šminkerice su ove godine najviše željele saznati "kako napraviti riblji rep?". U prvih deset pitanja našla su se ona u kojima se traže savjeti kako učiniti nešto: ubrzati rast kose, oblikovati obrve, nakovrčati kosu, očistiti make-up kistove… Sve ono što nam se čini nekako osnovno, ali nikada ne prestaje biti aktualno i uvijek se rado podsjetimo. Ipak, najveće iznenađenje u prvih deset je "Što je to balayage?". Radi se o tehnici bojanja kose koja je popularna već nekoliko godina, a njezino često pretraživanje samo pokazuje da je još uvijek najpoželjnija. I za kraj, pogledajte kako napraviti riblji rep!

Linker
19. travanj 2024 10:31